Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Тома Биков: Левски не е нито на БСП, нито на Румен Радев

Мрежата

Тома Биков: Левски не е нито на БСП, нито на Румен Радев

Снимка:

Тома Биков, Фейсбук

Васил Левски не е нито на БСП, нито на Румен Радев. Левски е част от българската национална идентичност. Той е обединяваща фигура, от която всички имаме нужда.

Румен Радев опита да превърне днешната дата в дата на разделение. И тук политическата му неграмотност не може да бъде оправдание. Днес Радев се изяви като предводител на агитката на БСП и ще остане такъв до края на мандата си.  


Коментари (1)

Христо Иванов "После ерата „Борисов“ се пренесе от МВР в София. През 2005 година днешният премиер се кандидатира за кмет на столицата и обеща всичко. И беше избран. И така, вече 7 години този човек управлява София. Еднолично. Някой съмнява ли се, че Фандъкова е нещо повече от параван?
А вече е премиер. Човекът от народа, който всяка сутрин отива с кордон от автомобили на работа и не излиза на улицата с по-малко от десет бодигарда около него.
Министър-председателят милионер, който кръстосва страната с вертолет и самолет на държавни разноски. Премиер, който е единствен по рода си в Европа, след като Берлускони банкрутира Италия и си отиде под радостните възгласи на италианците.
Зная, че всичко това е повтаряно до втръсване не само в българската, но и в балканската, и в европейската, и дори в американската преса. Повтарям го още веднъж, защото въпреки това, всеки ден го забравяме." - Тома Биков, 2015

Ти защо забрави бре, Томе? :D Как да вярваме на изказванията на такъв измекяр като теб? =)
19.02.2020 20:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив