Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Томислав Русев: Човек, който обича футбола, няма да постъпи така, както постъпи Васил Божков

Мрежата

Томислав Русев: Човек, който обича футбола, няма да постъпи така, както постъпи Васил Божков

Снимка:

Известният коментатор Томислав Русев говори за скандалите около акциите на „Левски“ в предаването си по Дарик радио. Ето какво каза той:

Шибан ден за левскарската футболна общност.

Може би най-шибаният в историята.

Беше направена гавра с Левски. Гаврата е с феновете на Левски. Човек, който обича футбола, няма да постъпи така, както постъпи Васил Божков и подставеното му лице Георги Попов. Факт е, че се случиха много добри неща при Божков, но обикновените левскари не заслужаваха това, което видяха днес.

Божков реши да атакува директно премиера. Казвам на всички замесени: Долу ръцете от Левски! Не си правете политика на гърба на Левски. Това може да го направи само човек, който не обича футбола. Години наред българският футбол е изнасилван от мутри, които въртят бизнес на гърба му, и от политици, които позволяват това да се случи.

Мутрите се сляха с най-любимата игра и не са я оставяли на мира от дълги години. Единият отбор го затриха - ЦСКА. Сега палачинката се обърна.

Божков поиска политическата битка, заради случилото му се през последните месеци и избра да я води на терена на Левски. А така не бива, защото левскарите не заслужават. Днес Сашо Диков, човек когото боготворя, прие да бъде в унизителната роля на пощальон и клоун, за да разнася акциите на Левски.

Сашо, това днес не биваше да го правиш!

Тежко е една от иконите на спортната журналистика да се превърне в обикновен пощальон. Акциите на Левски са светиня за обикновените левскари, за тези които ги притежават и не трябва да се гаврим с тях. Борисов няма сега верен ход. Той е в тежка ситуация, защото трябва да го консултират юристи какво се прави в тази ситуация. Краят на сагата не се вижда.

Сега пак ще чакаме някой да дойде да ни оправи. И пак феновете трябва да помагат. Много хора си развалиха деня заради този цирк на Божков, на Пощальона… Юристи, политици, бизнесмени в България и извън нея, махнете бизнеса, адвокатите и направете това, което се очаква от вас, по мъжки.  


Коментари (2)

А стига бе! Стигнах до там как Томето "боготворял" Сашо Диков и спрях да чета!
13.05.2020 18:10 / Отговор
Кога? Кога е бил спортен журналист Дикович? Политкалташки репортер.
13.05.2020 20:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още