Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Трифонов в шоуто си към Петков: Много добре ми действаш, Кириле! Мислим еднакво

Мрежата

Трифонов в шоуто си към Петков: Много добре ми действаш, Кириле! Мислим еднакво

Трифонов в шоуто си към Петков: Много добре ми действаш, Кириле! Мислим еднакво - Tribune.bg

„Мислим по един и същи начин” - признанието е на Слави Трифонов, а на диванчето срещу него е Кирил Петков. Датата е 2 юни 2021 година, когато днешният премиер в оставка гостува в телевизия 7/ 8 и рубриката „Българите, достойни за уважение”.

„Много добре ми действаш, Кириле. Толкова, толкова много. Толкова е яко, че има такива българи като тебе. Кажи на Линда, ако може да ми забърка една безглутенова торта, готов съм и да не е утре, но когато ме поканиш в тази аудитория, ще дойда и с голямо удоволствие ще споделя моите виждания пред тези хора. То хич не се различава от това, което мислиш ти. Даже напротив- мислим по един същи начин и всъщност това е любовта. Когато хората гледат в една посока.

Надявам се да продължим тази връзка и да направя всичко по моите сили, за да може да реализираме това, което правиш и мислиш”, казва Трифонов. И добавя в заключение на разговора – „Представих ви един велик българин - Кирил Петков”.

Година след тези думи обаче Трифонов коренно смени мнението и отношението си към младия тогава предприемач.

Лидерът на ИТН открито в публикациите си във Фейсбук пише, че жаждата за власт променя човека: „Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт“.

Разочарование за Трифонов донесе и даването на зелена светлина за РСМ, когато той определи действията на Петков като предателство.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати