Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов: Василев и Петков звънят на всички депутати от ИТН, пожелавам им да се задавят с власт

Политика

Трифонов: Василев и Петков звънят на всички депутати от ИТН, пожелавам им да се задавят с власт

Трифонов: Василев и Петков звънят на всички депутати от ИТН, пожелавам им да се задавят с власт - Tribune.bg
Снимка:

„Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от „Има такъв народ“. И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички“, написа във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов.

Премиерът в оставка и кандидатът за поста му обяснявали по телефона на депутатите от ИТН колко лош бил Трифонов с цел да ги убедят за гласуват за новото предложение за правителство и за кандидат-премиерът Асен Василев.

„Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света“, подчертава Трифонов.

„Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев,  искрено ви пожелавам да се задавите с власт“, написа още той.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати