Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цветанов – един несполучлив опит за политика още от старта

Мрежата

Цветанов – един несполучлив опит за политика още от старта

Цветанов – един несполучлив опит за политика още от старта - Tribune.bg
Снимка:

Цветанов в Провадия се срещнал със знаково изгонения лично от него д-р Светослав Неделчев и с бившия червен кмет

Източник: „Проватон“

На първи август, ден след събранието в хотел „Димят“ написахме: „Цветан Цветанов стартира проекта си от Варна. Партията му се цели в 500 000 избиратели“.

Е, да ама НЕ.

Всъщност Цветанов показа истинското си лице още на първи юли, когато в Провадия се срещна знаково с изгонения и низвергнат лично от него още през 2013-та г. от партията която казва, че е създал д-р Светослав Неделчев и познайте … с бившия червен провален кмет на Провадия Филчо Филев, който е разследван за поредица от нарушения и безстопанствености за над 2 млн. лв., но със своите връзки все успяващ да се отскубне от лапите на закона – засега!

Още тогава ви написахме: „Цветанов с опит да вербува Филчо Филев за парламентарните избори“, но сме сгрешили.

Да, Филчо е благодарен на Цветанов, защото точно Цветанов спря отряд „КОБРА“ да го задържат през 2018-а на часове разстояние, след като според отлично информирани наши източници му е дал чрез близък до него кмет от района, поискана сума финикийски знаци. Та всъщност въпросната среща е била д-р Неделчев да поеме структурата му в Провадия, а Филчо като задължен да помага. Те и без това си бяха заедно в двата мандата, та и сега да си продължат да работят, но за Цветанов.

И така стигаме до 31 юли в „Димят“, където Цветанов събра „силно казано“ 40 души и то от цяла Северна България за да даде старт на новия си политически проект, кръстен както вчера разбрахме „Републиканци за България“. Много американско, помпозно, но без заряд!

Че на събранието във Варна, разбираме Цветанов е пръщял от обещания за невиждано светло бъдеще на България (и финансово на участниците, които се включат от сега) и уверение, че до няколко години ще овладее структурите на ГЕРБ, защото бил много силен с „Американците“ зад гърба си?!?

Но понеже нямало да разчита на избиратели, които го харесват (тук е много прав – то реално няма такива хора, поради насаденото от него самия чувство на негативизъм, а и няма и грам харизма) трябвало да се насочат основно към технологичен (разбирай корпоративен) вот със същите обещания и от много от „другия“ – дето там едни мургави хорица излизат след четири часа в деня на изборите.

Запознати от ГЕРБ споделят с неприязън – „това ли му е способността за създаването на структури, без широкия гръб и харизмата на Борисов, зад който се криеше с години и създаваше интриги“.

Наш информиран източник пък ни запозна, че всички които Цветанов прозвънява и събира в момента са гонени от партията лично от него, а не от Борисов. И то е логично, защото Борисов докато не наказа Цветанов реално не се бе занимавал пряко с партията. И сега Цветанов ходел да ги моли всички, изгонени от него с интриги и неглижиране, да влизат в неговата бутафорна формация, като за всичко случило им се прехвърлял вината на Борисов, че виждате ли той е виновен за всичко?!?

Е да, ама хората не пасат трева. Те много добре си знаят, кой им правеше с години интригите, кой не им даваше достъп до Премиера, кой се дразнеше, че говорят директно с Борисов, кой се беше опиянил от власт и нагло я демонстрираше, като чак не се усещаше когато ги унижаваше! Хора с морал и достойнство!

Затова и Павел Димитров го нямаше в „Димят“. Знакова фигура. Доказал се общественик с висок морал и етика.

И много други стойностни хора, изгонени от Цветанов няма да ги видите до него.

А така и тези бленувани 500 000 гласа няма да видите за него!

Както каза наскоро един колега анализатор – ще го последват само тези, които си бяха и си останаха алчни за постове и власт с цената на всичко, но не са ги получили, защото от ГЕРБ са ги разпознали и са ги оставили на резервната скамейка. Едно към едно като него!

******

Варна е труден залък за Цветанов! Силистра явно още повече, видно от интервюто вчера по БТВ, където изглеждаше спаружен и неуверен!

И както смело обявява Варна за координационния център на формацията си за Североизточна България, така и тук ще получи най – звучния шамар в цялата страна.

Но играта му е друга и той си я играе както може.

Пък който е забравил за асансьора, който спира в хола – да му се върже!


 

Автор

Коментари (8)

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е ПАРТИЯ СЪС СЛАВЧО ВЕЛКОВ НЯМА ШАНС
15.08.2020 12:28 / Отговор
кесо Не знам откъде иде самочувствието на Цветанов, че "американците" са зад него. Няма някакви индикации за това. Напротив, ако американците искаха да подкрепят някого като контрапункт на ГЕРБ и Борисов, те би следвало да се насочат към ДСБ и евентуално към ДА-България, но това не стана и не се случва и в момента. В коментара правилно се отбелязва, че "партията" на Цветанов направи политически фалове още в самото начало. Освен посочените в коментара е и глупостта на Цветанов веднага да се пришие към отбора превратаджии и рекетьори организирал днешното пошло и отблъскващо зрелище, защото те го мразят не по-малко от Борисов. Дотук новият "спасител" не показва особен политически разум и е доста съмнително, че тепърва ще покаже такъв.
15.08.2020 13:30 / Отговор
Милева Предател ! За Цв.Цв. думата Предател е гордост. Откакто свят светува тези хора са наи-презрените ! За кьде си трьгнал Цв.Цв. ? ? ? ? ? ?
15.08.2020 14:22 / Отговор
Анастас #БъдетеПолитическиГрамотни

#НеБъдетеПредатели
#НеБъдетеБуратиноДългоносий
#НеБъдетеКостовашкиЗлобниПомияри
#НеБъдетеГлистиКатоМазолГлишев

ДеБъйците и Костовашките Дръгалефци се осраха звучно ...
Доказаха, че са на страната на
Руските Пучисти и Мутрите на Божков и Маджо.
За Мутрата Радев, Мазолова, Румен Петков,
Божков TV, ПроКОНПИев, Сашо Дончев, Мутафчийски ...
да споменавам ли ??!!?

(обобщително безкомпромисно)
15.08.2020 15:48 / Отговор
Аут! Противен и отвън и отвътре! Озлобен ренегат!
15.08.2020 23:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети