Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цветан Цветанов съжалява, че не забавлява достатъчно Нинова

Мрежата

Цветан Цветанов съжалява, че не забавлява достатъчно Нинова

Снимка:

Цветан Цветанов реши да отговори на Корнелия Нинова през фейсбук профила си. Поводът е разпространение на новина, че соцлидерката е посетила "забрадена" и "тайно" Бойко Борисов в Банкя. Вчера Нинова в свой пост в социалната мрежа обяви, че това е фалшива новина, разпространявана от сайт, който е сочен за близък до Цветан Цветанов. "Чудя се да се смея ли, да плача ли за равнището на опонентите си", написа Нинова за "новината" по нейн адрес. Политологът Калоян Методиев, който също бе замесен във въпросната "дописка" също реагира и заяви, че ще заведе дело срещу въпросния сайт. Цветанов се почуства длъжен да отговори, но в написаните редове от него никъде не е сметнал да се разграничи от "новината" или от обвързаността си със сайта. 

Ето какво написа и Цветанов: 

Г-жо Нинова, изказваме дълбоко съжаление, че като Ваши идеологически опоненти не успяваме да Ви забавляваме достатъчно. Не се бяхме досетили, че възприемате предизборния дебат като повод за личното Ви развеселяване, за което се извиняваме, но няма да се коригираме. 

Напротив, изказваме възмущение от отказа Ви, Вашия и на партньора Ви, когото посочвате в това забавление, Борисов, да отговорите на очакванията на българите и да представите решения на сериозните проблеми, пред които ги изправи собственото ви безпринципно политическо поведение през последните месеци и години.

С риск да Ви доскучаем ще Ви информираме, че като лидер на най-голямата лява партия у нас Вие носите пряка отговорност за нивото на политическия дебат в страната ни и за представянето на управленски решения, които да повишат качеството на живот на българите и няма никакво значение в колко атрактивна кола се возите и какъв десен забрадки предпочитате, когато отивате на среща. Нещо повече, опитът Ви да прикриете липсата на управленски идеи и полезни за хората решения с дребнави престрелки с Борисов е не просто безвкусен, но и абсолютно безотговорен в този толкова тежък за цялото българско общество момент.

Желанието Ви, за пореден път да скриете управленската немощ на ГЕРБ и БСП с безвкусни криминални сюжети за съжаление не е изненада, а традиция. Вече няколко десетилетия българските политици заменят сблъсъка на идеи с отблъскваща криминалистика, в резултат на което обществото ни е най-бедно, най-болно и най-обезверено в ЕС.

Национално обединение на десницата е консервативно дясно обединение, чиято цел е да сложи край на 30-годишната ляво-либерална практика. Нашата задача е да наложим в българския политически дебат истинските полезни десни решения за гражданите, икономиката и държавата ни.  


Топ новини

виж още

Актуална тема