Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Васил Божков си поръчал подарък за рождения ден – блокада на страната

Мрежата

Васил Божков си поръчал подарък за рождения ден – блокада на страната

Снимка:

Избягалият в чужбина хазартен бос с 18 обвинения Васил Божков разпореди организиране на блокада на страната за рождения му ден в сряда, пише „Монитор“. Българският Ел Чапо е дал команда за свикване на всички платени от него агитки за национален митинг в сряда.

Поредният епизод от метежа, който Божков дирижира със съдействието на подсъдимите олигарси-авери Иво Прокопиев и Цветан Василев и техните НПО-та, ГМО формации и мейнстрийм, лъсна от интервю за БНР на семейния приятел на банкера-беглец адв. Николай Хаджигенов.

„Пикът на ескалацията е в сряда – национален митинг протест в София и в цялата страна блокиране на всичко“, описа плановете на задкулисието Хаджигенов, който е част от „Отровното трио“ заедно с любимия скулптор на кръга „Капитал“ Велислав Минеков и „бащата“ на троловете Арман Бабикян.

Според нарежданията, спуснати от тройката организатори, обслужващи интересите на олигарсите-престъпници, митингуващите трябвало да окупират в сряда пространството пред МС, където минават ключови за движението артерии, с палатки и да останат там до подаване на оставката на кабинета. За целта им е организиран и кетъринг, вероятно финансиран отново от Божков.

Подготвяното „пълно блокиране“ точно на рождения ден на хазартния бос обаче едва ли е случайно и най-вероятно става въпрос за опит на „Отровното трио“ да се реабилитира пред обвиняемия Божков за провала на досегашните мероприятия. Като се очаква при него пак да се направят целенасочени опити за окървавяване и ексцесии.

В петък вечерта формациите на прегърналите се от 4 години насам банкер-беглец, източил милиардите от КТБ Цветан Василев и тартора на кръга „Капитал“ Иво Прокопиев - „БОЕЦ“ и „Да, България“ стигнаха до ексцесии пред сградата на БНТ, като псуваха и мятаха кенове и бутилки. В злобата си те дори обстреляха соцлидерката Корнелия Нинова, въпреки че нейните соцдепутати постоянно правят масовка на митингите, организирани от задкулисието и заедно с нея се превръщат в говорители на опорките на Ел Чапо и сие от парламентарната трибуна.  


Коментари (5)

кесо Череп, земи стегни тия готованковци, че съвсем се разхайтиха напоследък. Ти даже камион тоалетна хартия им осигури да не се посерат, я от страх, я от преяждане с яйца от пъдпъдък, че тогава голем резил, а те нищо. Но кво да се прави, както казваше преди време Бойко Борисов, такъв е матряла.
27.07.2020 13:47 / Отговор
Горгона Мръсен гад , да пукнеш дано .
27.07.2020 14:12 / Отговор
Джедай Тотю Какво става всъщност? Нали уж „спонтанни“ протести, нали уж млади хора, нали били борци за демокрация и мразели безплатно, пък сега „Пикът на ескалацията е в сряда – национален митинг протест в София и в цялата страна блокиране на всичко“, описа плановете на задкулисието Хаджигенов, който е част от „Отровното трио“ заедно с любимия скулптор на кръга „Капитал“ Велислав Минеков и „бащата“ на троловете Арман Бабикян“. То пък сряда бил рожденият ден на Черепухин! А разберете се помежду си платени ли сте или не, че хората вече почнаха да се объркват кой какъв е!
27.07.2020 18:21 / Отговор
God Иво Прокопиев съда го оправда ама явно Пеевски още не е разбрал... Иначе си пишете глупостите. Те само гербери се връзват на тях. Те са същите като феновете на БСП - не мислят, а следват вожда.
27.07.2020 19:02 / Отговор
Анастас И ДА НЯМА НЕРАЗБРАЛИ ...
Който се присъедини кум този пуч, се прегръща директно с пРезидента, Мазолова, Томов, Божкови платените му мутри.

Да няма разплакани 'телектуалци и циврене за опорочения "протест".

- Чуваме се нали !!??!!

(предупредително)
27.07.2020 21:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още