Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: Как се издържа партията с 0 лева субсидия, по-скоро #КОЙ плаща

Мрежата

Владимир Зарков: Как се издържа партията с 0 лева субсидия, по-скоро #КОЙ плаща

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистът Владимир Зарков

СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ САМОУБИ!

Слави Трифонов днес ритуално се самоуби!

Жалко, че Бойко Василев реши да се държи като Валерия Велева при Доган – „по пантофи“ и да си говори с Трифонов за страданията на дъртия Вертер.

А Славчо му я заложи на голлинията, трябваше Василев само да се пресегне и да вкара. Дори и по пантофи.

Трифонов си призна, че е върнал милион и колко там от партийната субсидия и е дарил още сто и нещо. „Нашата партия се издържа с 0 лева субсидия“, призна залязващият водещ.

И най-нормалното нещо бе Василев да го попита как живее партия с 0 лева. Кой плаща лъскавите офиси в големите градове, а и не само. Кой плаща на организаторите, кой плаща партийните артикули, кой плаща масираното присъствие в социалните медици? Кой плаща пътуванията, кой плаща целия партиен живот, изискващ немалко средства.

И тогава Слави трябваше да каже, че или той ги плаща, или някой друг. И да обясни кой е този друг. Може да е Маджо, както разправя Татяна Дончева, а може и да е далеч по ЕСТЕтичен бизнесмен, прекарващ всякакви видове стока.

Днес в националния ефир за първи път партиен лидер направи такова признание. Естествено за тези, които го чуха. Слави Трифонов ПРИЗНА, че друг плаща масрафа на партията му!

Точка! На почтеността! Да му мисли суверенът за какво го използват…  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още