Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Юлияна Методиева за Тошко Йорданов: Зависят от Корнелия Нинова и пускат фейкове за преговори

Мрежата

Юлияна Методиева за Тошко Йорданов: Зависят от Корнелия Нинова и пускат фейкове за преговори

Снимка:

От Фейсбук профила на Юлияна Методиева

Лапсусът на Тошко Йорданов не е само лапсус.  Една щипка Фройд и солидно познаване на контекста трябва, за да се проникне какви политико-семейни обстоятелства надничат зад сгрешеното произнасяне на името на Георги Първанов вместо Румен Радев при откриването на НС. Цялата работа за секунди беше смешна, после вече никой не се разсмя. Самият Тошко уж присмехулник, уж се владееше, но изглеждаше като да дава сигнали за благонадеждност. Към кого, стана явно. Бъдещият кабинет на ИТН зависи от Корнелия Нинова, както и да го играят шоумените. Сега пускат фейкове в публичното простанство за преговори. Преговори, но с предизвестен край.

Когато Слави Трифонов би на 4 април столетницата, направо се просълзих от радост. Наивна работа. Не случайно приятели либерали започнаха масово да ме отлъчват от експертните си групи. Емоцията не е царски път, нали така!Но, исторически погледнато, най-добре се смее този, който се смее последно. Ехо, мадам Нинова?Дали?

Само едно не ме оставя на мира. Любомир Дацов, бъдещ икономически министър на смешниците от 7/8 издаде днес работата. В актуализирания бюджет Асен Василев е заложил пари за избори две в едно. Не ми е ясно кой не е в час за тънките сметки и прогнози.  Партиите на протеста в момента гледат изнервени жуженето на мухата по прозореца. Гешев, та Гешев. И аз викам долу Гешев, ама съм възпитана да мисля за правовия ред. Какво сме виновни, че този ред е бетонирал човека с каскета! Докато обаче се нервираме, Тошко все ще бърка името на президента, но няма да сгреши от кой цвят е!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още