Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. 6 март – една от най-специалните дати за премиера Бойко Борисов

Общество

6 март – една от най-специалните дати за премиера Бойко Борисов

Снимка:

Една от най-специалните за премиера Бойко Борисов дати е 6 март. Тогава е родена неговата единствена дъщеря Венета. В последните години наследничката на министър-председателя отбелязва личния си повод скромно, тихо и в съвсем тесен семеен кръг.

Заедно с Венета за тортата и свещичките на нея се вълнуват двете ѝ дечица – Бойко и Иван, на които тя е отдадена напълно.

Венета завърши престижния Калифорнийски университет със специалности „Международни икономически отношения“, „Бизнес администрация“ и „Финанси“. Връщайки се обратно в родината, Венета продължи да живее дискретно. Хора от приятелския ѝ кръг я определят като изключително скромен и високообразован човек, а вече и страхотна майка.

 

Венета с едното от момчетата ѝВенета с едното от момчетата ѝ

Премиерът неведнъж е споделял, че се гордее с нея, а един от най-милите жестове, които тя и половинката ѝ Иван направили за него, бил, че кръстили първородния си син Бойко.

Връзката между Венета и Бойко Борисов е много силна.

„Винаги съм бил много ангажиран, но в същото време съм бил много отговорен във всеки един момент и за възпитанието на дъщеря ми, и за образованието, за израстването ѝ и неслучайно и до ден днешен тя изключително много ме обича и е много привързана към мен. Човек като мен, с толкова много ангажименти през годините, не е от най-добрите родители, но когато е имала нужда, винаги съм бил насреща“, призна в едно от малкото си лични интервюта преди време премиерът.

Малката ВенетаМалката Венета

Голямо удоволствие за него са семейните вечери с дъщеря му, зетя и внуците и споделените моменти с тях.

„Това ми дойде като истинска компенсация за времето, през което не бяхме заедно и не успявах да ѝ отделя достатъчно внимание. Нейното присъствие до голяма степен дава смисъл на моите вечери в последните години“, разкрива още Борисов.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още