Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Андрей Райчев: Няма нищо по-лошо за президента Румен Радев от избори 2 в 1

Общество

Андрей Райчев: Няма нищо по-лошо за президента Румен Радев от избори 2 в 1

Снимка:

По думите му на трети избори ГЕРБ най-вероятно ще са първа политическа сила

На трети избори Бойко Борисов и ГЕРБ най-вероятно ще са първи. Но на никой не му се прави отново избори, защото така ще се клати дървото на политическата система и накрая може да се счупи. Това коментира социологът Андрей Райчев в ефира на бТВ.

„В първа серия няма да се случи нищо, защото ако другите партии не подкрепят правителство на „Има такъв народ“, отиваме към втора серия ГЕРБ да се опита да състави кабинет“, допълни Райчев.

„Няма нищо по-лошо за президента от избори 2 в 1. Румен Радев ще направи всичко възможно, за да няма нови избори, защото партиите ще издигнат лидерите си за президенти, за да имат повече гласове за парламентарните избори. Затова и той ще направи всичко възможно да има правителство, макар и за кратко.“, обясни мнението си той.

Според социологът Слави Трифонов и „Демократична България“ са изпаднали в ситуацията на пълно неразбиране, преминаващо в омраза. „Има пълно неразбиране и затова се обиждат. „Има такъв народ“ и протестните партии живеят в различни светове и си викат „абе, какво правите вие! Взаимно се обвиняват, че са хора на Доган или че са идиоти, като във вица за единия, който е хванал слона за опашката, друг е хванал слона за крака и спорят какво е животното“, коментира още Андрей Райчев.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още