Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Асоциацията на европейските журналисти: Йорданов да се ръководи от ценностите на 21 век, а не на Средновековието

Общество

Асоциацията на европейските журналисти: Йорданов да се ръководи от ценностите на 21 век, а не на Средновековието

Снимка:

„Асоциацията на европейските журналисти е възмутена от думите на заместник-председателя на „Има такъв народ” и новоизбран депутат Тошко Йорданов, който направи недопустим коментар по адрес на журналиста Благой Цицелков от Нова телевизия“.

Това се казва в позиция на АЕЖ-България.

„Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона”, заяви Йорданов в собственото си предаване, след като първо обвини журналиста и медията в лъжа“, припомнят от АЕЖ.

Тошко Йорданов за журналист: В Крумова България щяха да липсват части от тялото на това момче

От Асоциацията отбелязват и официалната позиция на NOVA, че става дума за лапсус от страна на репортера, който по време на живо включване е объркал имената на две от политическите сили в новия парламент.

„АЕЖ припомня на г-н Йорданов, че на него в четвъртък му предстои да се закълне като депутат и да спазва Конституцията и законите на Република България. Очакваме от него и от всички негови колеги в Народното събрание да се ръководят от ценностите на 21 век, а не на Средновековието“, се казва още в позицията на Асоциацията на европейските журналисти.  


Коментари (14)

ГЕРБКП Този Тошко Афринакнски е много прост.... ще е верен последовател на съветската мутра Борисов.
14.04.2021 16:59 / Отговор
ДО ДБКП... .
КАЖИ НЕЩО ЗА ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ - ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЙТО ОПРАВДА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И ДОНБАС ОТ РУСИЯ НА ПУТИН.....
14.04.2021 17:16
&*¶π√ Позицията на Прокопиевите прислужници не ви ли прилича на виц от времето на соца, когато у нас имаше над 30 000 виетнамци, та виетнамка забременяла от някой си Гошо и сънародниците й се събрали и започнали да викат на Гошо "ти си льош, ти си льош"!

но "ти си льош, ти си много льош"??
14.04.2021 17:06 / Отговор
Тартаковер Асоциацията на европейските журналисти в България, преди това състави предупредителен протокол на министъра на вътрешните работи
Христо Терзийски и го предупреди да не нарушава правата на журналистите. Само че това не се споменава в този клозетен сайт, пише се само онова, което може да насъска евтините му читатели, да окръгли от злоба очите им, да изкара пяната в устите им.
А тези "европейски журналисти" са точно толкова европейски, колкото ГЕРБ отговаря на европейската си абревиатура. Сиреч-никак !!
14.04.2021 17:50 / Отговор
Другарю Тартаковер... Да разбираме ли, че си съгласен с Тошко и също си готов да режеш крака и ръце?!
14.04.2021 18:16
Karabas Barabas Тараторчо, ти какво търсиш в „този клозетен сайт“? Идваш да се изтропаш като разстроена крава на пролетна ливада – без да пускаш водата ли? Или и ти си от Прокопчовите гъзосмуци, а? Върви пиши там, в Разградски Дрисник, много ще ти се радват, там други, освен такива като теб, почти няма! А вярно ли е, че когато си питал баща ти дали не си осиновен, той те изгледал съжалително и процедил: „Да бе, да, точно пък теб щяхме да изберем!“?
14.04.2021 18:21
Тартаковер Ще отговоря на "Другарю Тартаковер"- Не съм другар в този идиотски смисъл, но въобще не ме интересува кой вярва и кой не. Писал съм го неведнъж, вероятно тук властва тъпотата или деменцията, щом досега не е запомнено. Толкова по обръщението. Относно съдържанието, дали съм съгласен,въобще не чух Йорданов да се готви да реже ръце. Чух че цитира какво би направил Крум Страшни, в неговата епоха. Толкова. Историческа ретроспекция.
Следващият коментатор въобще не заслужава да му се обръща внимание, още по-малко отговор. Текста на коментара му огледално показва какъв е бита му, в каква среда е израстнал, сред какви животни, какви термини са го оформяли като "личност".
14.04.2021 18:36
Геш Значи тук властва тъпота и деменция, понеже не сме запомнили какво някога си написал??!! Хаджигенов, ти ли си, бе?
14.04.2021 18:48
Талатролчо ще се радва, ако изтрепят всички инакомислещи в България!
14.04.2021 18:22 / Отговор
Иванов Таранякойси не трябва да бъде четен. Глупотевините му не заслужават внимание. Демонстрира истерия в стил на дърт ед.л, какъвто е със сигурност. Хора, не губете времето си.
14.04.2021 18:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още