Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. БТВ за Божков като „Евроком“ за Цветан Василев

Общество

БТВ за Божков като „Евроком“ за Цветан Василев

Снимка:

Интервютата на Хекимян с беглеца в Дубай плашещо започват да приличат на разговорите Кулезич-Василев

С 40-минутно интервю с Васил Божков бяха сюрпризирани зрителите на „Тази сутрин“ по БТВ. Укриващият се в Дубай олигарх необезпокоявано защитаваше тезите си, задаваше въпроси към управляващите и се обяви са напълно невинен.

Божков се похвали, че в Дубай вече обикалял свободно, дори празнували имения ден на Георги Попов.

След 2-3 седмици в затвора бил освободен, след като дубайските власти са „разбрали как стоят нещата по неговия случай“ и че не били както твърдят българските власти. Без реакция от водещия Антон Хекимян, Васил Божков заяви, че България се управлявала от „хунта“, а Дубай бил „правова държава“. Затова и бил пуснат без да е съден.

В страната ни възнамерявал да се върне, защото е невинен – теза, която е подозрително идентична с обещанията на укриващия се в Сърбия Цветан Василев.

Както многократно Василев пред Люба Кулезич, Божков неглижира обвиненията към него и заяви, че непрекъснато ги забравял. Бизнесменът с 11 обвинения си позволи да излее редица обвинения и да даде епитети като „хунта“ и „подлога“. Според него прокуратурата нямала право да го обвинява в нищо без да е осъден, за което разкритикува и главния прокурор Иван Гешев.

„Твърди, че водя хибридна война през медиите, точно колко ви платих за това интервю“, попита Божков. Хекимян побърза да отрече, че е взел пари за да води разговора.

Подозренията, че цялата БТВ е под негов контрол обаче не са от вчера. Пресен е още и случая, в който бившият съдружник на Божков Цветомир Найденов обяви, че е дал доказателства срещу него пред БТВ. Те обаче били покрити и останали непоказани с месеци.

„Това е тема за друг разговор в следващо интервю“… „И това го оставям за следващия път“, спокойно заяви Божков на водещия и отсега си резервира си ново интервю – когато той си прецени.

Иначе феновете на „Левски“ трябвало да са му благодарни, категоричен е той. Бил готов и да подари акциите на клуба на който ги иска. В БТВ пък от месеци го бранят със зъби и нокти и защитават тезата, че би било незаконно отборът да се финансира от държавното тото.  


Коментари (10)

Иво По тв евроком и сега си ги има типитните като мустакатия.Колю бареков е там и още някой друг като бившия (в кавички) ""евродепутат"", нищят ""голямата политика""........!!!
08.05.2020 10:05 / Отговор
Kala И двамата ги знаят къде са, и двамата ги знаят що за деяния за извършили и двамата излизат непрекъснато с интервюта да ни убедят колко са невинни. Стига вече! Не сме заблудени! Василев и Божков трябва да ги върнат обратно в България, за да изтърпят последствията си!!!
08.05.2020 12:18 / Отговор
Галя Д. Божков е Цецо Василев 2 - и двамата мошеници от класа, и двамата си имат трибуна. И двамата няма скоро да си дойдат тук, щото там си им е добре. Що за държава позволява такова нещо да се случва?
08.05.2020 13:56 / Отговор
Делчо Попов Всеки престъпник-олигарх явно си плаща, за да може да използва дадена медия! На фараон Цветан Василев обаче са му останали малко пари и затова е по Евроком! Васил Божков явно разполага с повече пари и е по bTV - там чест гост е и подсъдимия олигарх Иво Прокопиев - Червенобузко!
08.05.2020 15:24 / Отговор
Емо Btv е на бсп, но забелязвам, че и нова тв не са по-различни от btv!Накрая някои казват, че нямало и свобода на словото, докато произвеждат и фалшиви "'новини"' (в кавички)!
08.05.2020 18:39
Абе, Да се закрият всички телевизии,които не хвалят герб !
08.05.2020 20:08 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още