Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Covid ограничения в област Сливен до 2 ноември

Общество

Covid ограничения в област Сливен до 2 ноември

Снимка:

В област Сливен от събота (24 октомври) до 2 ноември се забраняват посещенията в дискотеки, барове и груповите празненства. Това гласи заповед на областния управител Чавдар Божурски, разпространена от Областния кризисен щаб по повод разрастващото се Covid разпространен в областта, съобщи БНР.

В периода от 24 октомври – 2 ноември няма да се допускат и празненства на закрито – сватби, кръщенета и др., се казва още в съобщението на Областния кризисен щаб.

Посещенията в кафенета, местата за хранене и ресторантите на закрито и открито се допускат при заетост на местата не повече от един човек на 2 кв. метра от нетната търговска площ.

Всички собственици и управители на обекти с обществено предназначение и други обекти, предоставящи услуги на гражданите – лечебни заведения, аптеки, обществен транспорт, магазини, места за хранене и др., трябва да засилят контрола за спазването на физическа дистанция от 1,5 метра между клиентите, дезинфекция и носене на маски.

В училищата, където има над 20 % заболели и карантинирани ученици и педагози ще се преминава в онлайн обучение.  


Коментари (1)

Не сме го избирали,ние Трябваше да дойдете в Перник на 19.10,за да съберете опит и мисъл!Имаше празник на града,без който не можем!Имаше масови събирания!Сега вече се оправяйте сами!
24.10.2020 09:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още