Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов стисна ръката на Радев: Тарикат-мъж не писка!

Политика

Борисов стисна ръката на Радев: Тарикат-мъж не писка!

Борисов стисна ръката на Радев: Тарикат-мъж не писка! - Tribune.bg
Снимка:

Заклел съм се във внуците си, че не съм го подслушвал аз, каза премиерът

Премиерът Бойко Борисов лично отиде при президента Румен Радев и стисна ръката му по време на събитие, организирано от КНСБ по повод 30-годишнината на синдиката.

Това се случва броени часове, след като държавният глава за пореден път обвини министър-председателя, че стои зад подслушването срещу него.

Първоначално тази вечер Радев действаше, сякаш изобщо не забелязва дошлия до него Борисов, но след леко потупване по дланта прие жеста. Преди това двамата размениха и по няколко реплики.

БГНЕСБГНЕС

„Искат с мен да си измият ръцете и да изкарат жертви“, коментира Борисов след събитието. По време на речта си от сцената обаче не се поддаде на провокациите по-рано днес.

Радев отново със закани към Борисов: Чака го служебен кабинет!

Заклел съм се във внуците си, че не съм го подслушвал аз. Ако при мен дойде нещо подбно за СРС, никога няма да го разреша. Мен ме смазаха от подслушватели. Не съм се оплаквал. Тарикат-мъж не писка! В тоалетната ми бяха сложили подслушватели“, заяви премиерът.

По време на речта си от сцената Борисов заяви, че няма няма да насилваме влизането в Еврозоната докато не се убедят всички, че е за добро. Освен това подчерта, че нито една страна, приела Еврото като валута, не се е влошила икономически.

„Трябва да увеличим доходите 3-4 пъти“, заяви още премиерът, който подчерта, че увеличение с два пъти вече е факт, но не е достатъчно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

бабаяга За какво му е на човек да е ТАРИКАТ, нещо нафукано с... освен ако подсъзнателно не харесва джендър стратегията?
18.02.2020 01:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати