Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Диана Димитрова: Претърпях брутално насилие, няма да мълча

Общество

Диана Димитрова: Претърпях брутално насилие, няма да мълча

Диана Димитрова: Претърпях брутално насилие, няма да мълча - Tribune.bg

„Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално насилие. Избирам обаче да не мълча. Най-вече заради онези жени, които се страхуват да говорят за насилието и в момента прикриват синините си с фон дьо тен", това заяви актрисата Диана Димитрова в писмо до „24 часа“.

В изявлението си тя изказа огромното си възмущение и разочарование от развитието на организираната „жалка“ кампания, целяща да неглижира и прикрие травмите от побоя на 14.11.2017 г. и напомни, че травмите се потвърждават от експертизата в преписката от Софийска районна прокуратура.

„Както вече Ви е известно, на 27 март до медиите беше изпратено отворено писмо, в което 31 човека от екипа на сериала Откраднат живот „'твърдят“', че побой над мен не е имало. Това се оказа фалшива новина, защото от Call Sheet, който е официален документ и вече показах публично, става ясно, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден.

Това обаче съвсем не е всичко. Далеч по-скандалната част в това активно мероприятие срещу мен е, че в писмото фигурират имената на хора, които са част от екипа на сериала Откраднат живот, без тяхното съгласие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и изобщо за съставянето му“, написа още актрисата.

Диана Димитрова обясни, че жената, която лъжесвидетелства, след като се представила за единствения пряк свидетел в гардеробната на 14.11.2017 г, е провела редица телефонни обаждания и по недопустим начин е агитирала колегите й да участват в „този фарс“.

„На този етап четирима свидетели от екипа на „Откраднат живот“ застват с имената си и опровергават написаното в писмото. Двама от тях потвърждават, че са видели нараняванията ми след побоя в снимачния ден. Става въпрос за следните хора:

Грета Манчева - главен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, потвърждава думите си от показанията дадени пред ''Криминална полиция'' СДВР. В преписката от Прокуратурата нейните показания се свеждат само до едно изречение.

Владимир Ковачев - гардеробиер. Потвърждава, че името му е използвано в отвореното писмо без неговото изрично съгласие.

Михаил Чехларов - реквизитор. Прилагам цитират от неговия официален коментар в моя инстаграм профил.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети