Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Димитър Манолов беше преизбран за президент на КТ „Подкрепа"

Общество

Димитър Манолов беше преизбран за президент на КТ „Подкрепа"

Димитър Манолов беше преизбран за президент на КТ Подкрепа - Tribune.bg
Снимка:

Димитър Манолов беше преизбран за президент на Конфедерацията на труда "Подкрепа". За вицепрезидент на синдиката отново беше избран Иоанис Партениотис. За кандидатурите на двамата са гласували 563 делегати, съобщава БТА.

„Вие ни прехвърляте отново огромна отговорност“, обърна се Манолов към делегатите. Той заяви, че отново ще работят за КТ „Подкрепа“ със сърце, душа и емоции.

„Ние без вас сме нищо. Ние можем да правим само това, което вие изисквате от нас“, обърна се Партениотис към делегатите.

Днес е вторият ден от ХI конгрес на КТ "Подкрепа", който съвпада с 34-ата годишнина от създаването на синдиката и е под мотото „С Подкрепа" в бъдещето!".

Да бъде променен Планът за възстановяване и устойчивост поиска вчера Димитър Манолов, а след това стана ясно, че синдикатите ще се включат в преговорите за предоговарянето на глава "Енергетика".

На откриването на конгреса присъства и държавният глава Румен Радев, който заяви, че пандемията от COVID-19, енергийната криза, войната в Украйна и галопиращата инфлация поставят живота на хората на все по-голямо изпитание.

На откриването бяха още почетният председател на синдиката д-р Константин Тренчев, служебният премиер Гълъб Донев, кметът на София Йорданка Фандъкова и др.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати