Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Генералният директор на БНР напуска поста предсрочно

Общество

Генералният директор на БНР напуска поста предсрочно

Генералният директор на БНР напуска поста предсрочно - Tribune.bg
Снимка:

Андон Балтаков е депозирал молбата си в СЕМ

Генералният директор на БНР Андон Балтаков напуска поста си предсрочно, съобщиха служители на обществената медия, след като са се запознали с изпратения им от Балтаков мейл.

„Депозирах молба за предсрочно прекратяване на договора ми за управление на БНР, считано от 6.8.2021 година. Мотивите са дълбоко лични, поради което искрено моля за въздържаност от анализи и коментари“, заявява Балтаков в писмото си до служителите на общественото радио. Той изтъква, че за него е било невероятна възможност да управлява БНР в един толкова повратен момент в историята на организацията.

„Заедно постигнахме много в програмен, административен и финансов аспект. Основните постижения съм ги очертал в отчетите на БНР до СЕМ, като последният ще бъде предаден на регулатора в четвъртък“, посочва генералният директор на БНР. Той очаква Съветът за електронни медии да избере нов ръководител, който не е обвързан с политически или икономически интереси и който ще продължи работата по трансформацията на Националното радио.

„Желая на всеки един от Вас успех и просперитет“, разделя се с колегите си в БНР Балтаков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети