Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Градус": Не сме поддържали търговски отношения с Павел Стоименов

Общество

„Градус": Не сме поддържали търговски отношения с Павел Стоименов

Градус: Не сме поддържали търговски отношения с Павел Стоименов - Tribune.bg
Снимка:

Ударът по имиджа и стойността на компанията не е просто укорим, той е престъпен, казват от компанията

Не сме поддържали търговски отношения с Павел Стоименов, обявиха от „Градус“ във връзка с „ поредните манипулации на 10 май, целящи да уронят имиджа на компанията и да нанесат финансови вреди в особено големи размери на нейните инвеститори“.

„За наше огромно съжаление, за пореден път трибуна на тази атака бе сградата на българския парламент, а съучастници в нея политически лица“, коментира в позиция до медиите по повод вчерашното заседание на ръководената от Мая Манолова извънредна парламентарна комисия независимият член на Съвета на директорите на „Градус“ АД - Георги Бабев.

На заседанието на комисията бизнесменът Павел Стоименов обвини съсобственика на “Градус” АД Иван Ангелов в нередности.

Ето и позицията на „Градус" АД:

„Градус“ АД категорично отхвърля всички обвинения, отправени от най-високата институционална трибуна в България. Дружеството не поддържа и не е поддържало търговски отношения с лицето Павел Стоименов, като определя като неверни и манипулативни твърденията му, отправени пред Народното събрание.

Единственото вярно в думите на Павел Стоименов е признанието му, че не познава г-н Иван Ангелов и никога не е имал бизнес отношения с него.

„Градус“ АД се уповава на българското законодателство и институции, като възнамерява да потърси съдебна отговорност за всяко невярно твърдение, отправено по адрес на дружеството.

„Градус” АД няма да толерира безправието и кулоарното правосъдие. Ударът по имиджа и стойността на компанията не е просто укорим, той е престъпен. Дружеството ще използва всички законови възможности, за да защити своите инвеститори и клиенти.


Топ новини

виж още
Актуална тема