Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. И „Зелените“ яхват протеста на майките

Общество

И „Зелените“ яхват протеста на майките

И Зелените яхват протеста на майките - Tribune.bg
Снимка:

Псевдоеколозите се присъединяват към усилията на БСП за разклащане на стабилността

„Зелените“ от „За да остане природа в България“ яхват протеста на майките на деца с увреждания. За това се похвалиха те сами на интернет страницата си.

„Коалицията „За да остане природа в България“ призовава привържениците си да подкрепят протеста за майките на деца с увреждания за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Недопустимо е високопоставен представител на правителството да има подобно отношение към граждани на република България и трябва да поеме пълната политическа и чисто човешка отговорност за поведението си“, пишат „зелените“.

По този начин те открито обединяват усилия с БСП в опит за сваляне на правителството.

Така нареченият „протест на майките“ продължава вече повече от две седмица, а в редиците на демонстрантите остават все по-малко майки. Вместо това ги заменят редовните професионални протестиращи, както и хора на БСП и непредставените в парламента „десни партии“.

Фактът, че протестът е финансово подкрепен, личи и от организацията, която се осъществява, включваща вече и платен превоз. (Още по темата ТУК)

„Да остане природа в България“ е част от организациите, които се захранват с грантове от фондациите на спорния бизнесмен Джордж Сорос. Сред основните им дейности у нас е организирането на протести и създаването на пречки пред развитието на туризма и местния бизнес.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Роси Няма ли кой да ги осъди и вкара в затвора тия уж "зелени" марлячи
06.11.2018 14:19 / Отговор
Нане Вуте Следват броячите на калинки,планктон и попови лъжички,после сечащите незаконно гори,стоящите по околовръстните шосета,цялата пасмина на България.
06.11.2018 17:05 / Отговор
Пламен те ще яхнат квото трябва, ако това ще им донесе дивиденти и пари в джоба.
07.11.2018 11:27 / Отговор
Showy Много е жалко да използват толкова сериозна кауза, защото не могат да привлекат съмишленици по техните незначителни въроси
07.11.2018 12:40 / Отговор
Антон Проблемът на този протест е, че той беше овладян и вече е движен от хора на Иво Прокопиев и кръга "Капитал", които го използват, за да оказват натиск за сваляне на демократично избрано правителство! Жалко, че изстрадалите майки не се усещат и спомагат за постигане политическите цели и амбиции на Прокопиев и Христо Иванов - Пинокио!
07.11.2018 12:47 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати