Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Изгората на млад социалист размаха среден пръст във Фейсбук (ОБНОВЕНА)

Общество

Изгората на млад социалист размаха среден пръст във Фейсбук (ОБНОВЕНА)

Снимка:

Народният избраник плаши журналистка: Съжалявам, че не си харесвате работата

Скандална снимка и още по-скандални заплахи към журналист. Млад депутат от БСП демонстрира възпитанието на съпругата си, публикувайки нейни снимки, на които размахва среден пръст във Фейсбук.

Става въпрос за 28-годишният Явор Божанков, който демонстрира и гордост с кадъра, запечатал благоверната му Симона. Неодобрението под поста на социалиста обаче само го предизвика да покаже още по-арогантното си поведение.

Явор БожанковЯвор Божанков

На въпрос на журналистка за кого е предназначен този среден пръст, защото го виждаме всички, от Божанков заваляха заяждания и заплахи. A той иначе е юрист и председател на Асоциацията на рециклиращата индустрия в България.

„Съжалявам, че не си харесвате работата. Ако се интересувате от моята работа чисто професионално, имам публична страница за тази цел. Можете да изтриете поне личния ми профил, за да не си разваляте настроението“, заяви безцеремонно той.

Иначе ако може да се вярва на страницата на младия „визионер“ Божанков в Wikipedia, той е носител на награда „Достойните българи“, присъдена от БНТ, 24 часа и Мтел през 2014 г. Освен това е печелил „Бяла лястовица“, връчена от „Господари на ефира“ 2014 г.

Иронично, но бил носител и на награда от журналисти – „Ряховски камъни“ на Съюза на журналистите в община Горна Оряховица от 2014 г.

***

По-малко от час по-късно обаче – въпреки цялата гордост от кадъра, снимката все пак изчезна от профила. Вместо това се появи нов пост, насочен изцяло към репортерката на Канал 3, позволила си да пита за възпитанието на съпругата му.

„ШОК. Изтривам снимка от личния си профил. Предизвика възмущение. Журналист от Канал 3 ми обясни защо са ме изпратили в парламента. Не смее да пита защо шефа ѝ (Пеевски) не е ходил никога на работа. Никой, колеги, не попита за долния ми пост „Управляващите готвят поскъпване на всички дрехи и обувки“. Или за изказването ми, че в закона за опазване на околната среда управляващите прокараха лобита на поне 5 бизнеса. Снимката е арт, не е насочена към някого. Метафорично обаче приемете, че е насочена към тази система и този морал“, написа Божанков.  

 


Коментари (1)

Райко Може ли да има такива хора и после да се мислят за нещо, срам
25.11.2018 22:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема