Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Майка от протеста: Чувствам се не употребена, а смачкана и стъпкана. Толкова!

Общество

Майка от протеста: Чувствам се не употребена, а смачкана и стъпкана. Толкова!

Майка от протеста: Чувствам се не употребена, а смачкана и стъпкана. Толкова! - Tribune.bg
Снимка:

Споровете между жените в социалната мрежа продължават, много от тях демонстрират отвращение от случващото се

„Споделям днешните изказвания на Вера Иванова, както и моя снимка с нея на ключово място, само и единствено да видят всички защо се РАЗГРАНИЧАВАМ КАТЕГОРИЧНО ОТ НЕЯ И СЪСТОЯНИЕТО НА КАУЗАТА В МОМЕНТА. Лъжата ме отблъсква толкова много, че няма начин да променя решението си. Да казва, че не съм участвала... спирам, че се чувствам не употребена, а смачкана и стъпкана. Толкова!“. Това написа във Фейсбук Ина Маринова – една от протестиращите майки на деца с увреждания.

Маринова е една от жените, които гласно изразиха недоволството си от начина, по който друга майка – Вера Иванова, опорочава и употребява каузата им.

Вчера ви разказахме как жените влязоха в словесни сблъсъци и се стигна до прокуждането на част от тях с полиция по инициатива на Иванова. Причината – позволяват си да я критикуват, затова че в ръководството на организацията ѝ е мъж, арестуван за педофилия.

Въпреки призивите на жените да пишат на стената на Вера Иванова, за да стигат думите им до медиите, коментарите им мистериозно изчезват оттам.

Ето и част от това, което пишат майките.

Стела Илиева: Аз вече съм за да излезем всички градове по медиите и да кажем, че се разграничаваме от Вера!

Гери Маврова: Аз пък вече и за това не съм, защото аман от мишоци! Една излиза и казва, че се разграничава, две след нея казват, че няма проблем....Такива жалки игрички не мога да играя!

Надежда Димитрова: Как може такава наглост - била организирала всичко? Ами аз за първи път я виждам....

Татяна Петрова: В началото на протеста ,аз написах за Вера, че изказването и звучи много брутално в една от изявите ѝ. Тогава вие ме заплюхте и ме изключихте от групата????.Сега се притеснявам, че заради нея ще се опорочи и самата кауза и ще пострадаме всички…

Полина Иванова: Ина, не веднъж съм говорила с теб... в 16:30 на палатката, Верчето за ухото и да си ходи! На една Вера ли ще се оставяме всички да ни омаскарява каузата? Да са маха! Как ме е яд, че съм в Пловдив и съм на работа.. Аз като я питам какво става ще ми мечи, смотолявайки небивалици насреща...язък за хубавото и момиче. Ще я смачкам значи, полиция ще вика да гони, все едно сме и у хола... Ади бе!


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати