Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Майката на Банев отговори на Готи: Когато приключи делото, ще се извините ли?

Общество

Майката на Банев отговори на Готи: Когато приключи делото, ще се извините ли?

Майката на Банев отговори на Готи: Когато приключи делото, ще се извините ли? - Tribune.bg

БНО свали доверието си от Евгения и призова хората да не гласуват за нея

„Когато приключат нещата в съда, дали ще имате смелостта да се извините на Николай и Евгения Баневи?“ Това попита майката на Николай Банев –Мария председателя на БНО-Георги Георгиев-Готи. Партията на Готи издигна Евгения за водач на листата за евродепутати. После обаче свали доверието си към нея, а Готи разпространи гневно писмо срещу Евгения.

„Семейство Баневи май наистина се оказаха комбинатори и измамници. От "Българско национално обединение " издигнахме кандидатура на Евгения Банева, като си мислехме, че наистина е неоправдана“, пишеше в позицията на Готи, който призова хората да не гласуват на Банева.

Отговорът на майката на Банев към Готи дойде по любопитен начин. Беше публикуван на страницата във Фейсбук на сина ѝ Николай, който също е в ареста.

„Не е логично и даже етично да се бълват грозни неща за хора, които не познавате. Даже за свой авторитет, за свое достойнство. Ни най-малко(знаете добре) може да бъдете използвани, за да излезе Евгения от ареста. Напротив, ако я бяха пуснали по закон, щяхме да направим добра кампания“, пише Мария Банева, която твърди, че на Евгения били отказани срещи в ареста по повод на политическите ѝ планове.

Баневи попаднаха в ареста в края на октомври. Бяха арестувани във Франция, по-късно екстрадирани в България. Банев получи обвинение като лидер на организирана престъпна група за пране на 1,3 млрд. лв. и данъчни престъпления. Обвинени за участници са съпругата му Евгения и майка му – Мария.


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети