Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мегз и Карбовски ще се съдят

Общество

Мегз и Карбовски ще се съдят

Мегз и Карбовски ще се съдят - Tribune.bg
Снимка:

Журналистът Мартин Карбовски реши да отговори публично на дизайнерката Меглена Каканашева – Мегз.

„По съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак“, написа Карбовски в профила си във Фейсбук.

Това става ден, след като Мегз публично обвини в сексуални напъни към нея Карбовски. Мегз публикува чатове с Карбовски, който я кани на срещи с интимен подтекст. Мегз обяви, че ще създава движение #metoo в България. „Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под други форми на властова зависимост“, заяви Мегз.

Журналистът не каза в прав текст, че ще съди дизайнерката, но намекна с частта на статуса за „всеки с условна присъда може да бъде използван“. Преди време Мегз получи условна присъда по дело за присвояване на лек автомобил.

Мегз не закъсня и отговори на Карбовски: „И ти си осъждан и то два пъти - така, че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата - аз също подготвям такова - но не сама - много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца - дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда.“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

МАРТИНЧО... Отровният Хаджия ли ще ти е адвокатина?!
09.11.2020 16:37 / Отговор
Киро Бизона Тъпият като слонски гъз и очарователен като хремав борсук щял да съди! Ами съди, ама ще осъдиш точно толкова, колкото Ръдан Пръдльото осъди мамин сладък олигрух за това, че му публикува селфито на халката му като попски ръкав! Пък ти се сети защо стана така!
09.11.2020 17:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети