Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Наградиха посмъртно убития граничен полицай, минута мълчание и вой на сирени в страната в негова памет /ГАЛЕРИЯ/

Общество

Наградиха посмъртно убития граничен полицай, минута мълчание и вой на сирени в страната в негова памет /ГАЛЕРИЯ/

В памет на загиналия граничен полицай младши инспектор Петър Бъчваров служители на МВР в цялата страна се събраха пред полицейските управления в 12 ч. С вой на сирени и едноминутно мълчание те отдадоха последна почит към своя колега, който беше застрелян на турската граница.

В София служители на МВР се събраха пред сградата на Столичнта дирекция на вътрешните работи, за да почетат своя колега. Те застанаха на крака и сведоха глави пред паметта му. В знак на почит към убития полицай излязоха и униформени от МВР Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Добрич и в много други градове.

БлагоевградБлагоевград

Днес в община Елхово е обявен ден на траур в памет. 

Петър Димитров Бъчваров е роден на 3 октомври 1990 г. в Ямбол. Средното си образование завършва в Елхово през 2009 г., продължава образованието си в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Младши инспектор Бъчваров е постъпил на работа в системата на МВР през декември 2013 година. Преминал е през длъжностите полицай и старши полицай в група „Охрана на държавната граница“ към Гранично полицейско управление - Елхово към Регионалната дирекция „Гранична полиция“.

Младши инспектор Петър Бъчваров беше награден посмъртно с Почетен знак на МВР, съобщиха от ведомството.

 

БургасБургас


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети