Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Националният оперативен щаб прекратява дейността си

Общество

Националният оперативен щаб прекратява дейността си

Националният оперативен щаб е разформирован, считано от днес, съобщиха от Министерски съвет.

Щабът беше създаден със заповед на министър-председателя Бойко Борисов в началото на пандемията през февруари 2020 година.

Националният оперативен щаб имаше за цел да организира и координира действията на компетентните държавни органи във връзка с обявената от Световната здравна организация спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването COVID-19.

министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов и главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще продължат да информират обществото за разпространението на COVID-19  у нас, за противоепидемичните мерки и за всичко, свързано с ваксинационния процес.

Двамата ще дадат брифинг в понеделник, 19 април

Mинистърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов и главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще продължат да информират обществото за разпространението на COVID-19  у нас, за противоепидемичните мерки и за всичко, свързано с ваксинационния процес.

Двамата ще дадат брифинг в понеделник, 19 април.  


Коментари (39)

Българин Респект ! Изключителни професионалисти!
Сега ще чакаме сценаристите на Чалгаря да оправят пандемия! Нали самият им Гуру ще си мине по реда...
15.04.2021 18:42 / Отговор
БЛАГОДАРИМ НА НОЩ И НА Б. БОРИСОВ ЗА АДЕКВАТНИТЕ МЕРКИ...!! .
СЕГА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ, НАХЛУЛИ В ПАРЛАМЕНТА, УТРЕ ДА ГИ ИЗВИКАТ ЗА РАЗСТРЕЛЯ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ...!!!
МНОГО СА ЛЕСНИ РАЗЮЗДАНИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ ОКОЛО ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ...
...... ПРОСТО ЦЯЛОТО ЛЕКАРСКО СЪСЛОВИЕ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА СВОЕТО ЗДРАВЕ И ДА ОТКАЖАТ НА ТЕЗИ, КОИТО 2 ГОДИНИ ГИ ПРЕСЛЕДВАХА ПО МЕДИИ И БОЛНИЦИ....
....... ОБЩА СТАЧКА НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ СРЕЩУ МУТРЕНСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА НОВИТЕ МАРОДЕРИ В ПАРЛАМЕНТА....
15.04.2021 18:52
Дрън дрън какви професионалисти, всяват паника и страх, и не лекуват хората. Съд и затвор за тези подлоги на мафията.
15.04.2021 18:52
До Дрън Дрън... "съд и затвор за лекарите" , които лекуват Деса-простакеса.....? .
О'дебил.... О' резил.....!
15.04.2021 19:20
До Помияра Понеже "плашели" хората, затова ли Дългият Чалгар се покри! Сигурно се е уплашил от ЩАБ-а, че като има симптоми може и да го издуха!
15.04.2021 19:22
@ Защо е разформирован НОЩ? Заради желанието на борисов да остави изгорена земя след себе си?
15.04.2021 19:25
Покажи всички
Без Щаб ще цъфнем и ще вържем под мъдрото ръководство на СлаФчУ, дето го тука има, тука нема...
15.04.2021 18:42 / Отговор
ГЕРБКП Връх на злоба, човеконенавист и подлост е в първия ден на новия парламента правителството да закрива Националния Оперативен Щаб, като че ли пандемията е въпрос на партийна целесъобразност. Много приказки се изприказваха за това че това са най-добрите професионалисти, едва ли не спасители на нацията. Оказаха се - обслужващ Борисов персонал.
Другарю Борисов, много сте жалък, а от днес сте и криещ се от отговорност криминално проявено лице.
15.04.2021 19:21
ГалФончо ...ЩАБ-ът е назначен от Борисов, и тяхната отговорност приключва с неговото оттегляне! Сценаристите на Дългия Чалгар щели да ги изместят! И спри да си мислиш, че като сте се разлаяли глутница-помияри, и някой ще ви вземе насериозно!
15.04.2021 19:25
До Другаря ГЕРБКП (Тартаковер) Моля?! Я пак?! Ама ти сериозно ли?! Наистина ли забрави каква помия изливахте по Щаба и лично по Ген Мутафчийски?! Е, няма такъв късопаметен народ!
15.04.2021 19:27
ГЕРБКП Със закриването на НОЩ като консултативен орган , вашата мутра Борисов само признава безсилието си и омразата към българския народ, защото в момента хиляди българи се заразяват и търсят медицинска помощ. Тече и ваксинационна кампания, която има нужда от лидерство, а заради некадърността на Борисов сме последни по ваксини.
Всъщност Борисов завършва логично на бунището на историята - при слабите и страхливи лидери. Тепърва ще разбирате значението на пословицата - можете да си вземате отпуск, може да бягате, но не можете да се скриете.
Пеевски успешно прехвърли на Борисов титлата на най-бягащия от отговорност политик.
15.04.2021 19:30
ГЕРБКП А троловете на ГЕРБ показват поредното си овчедушие и каквото Бащицата направи го защитават, дори да е противоположното от онзи ден. Смешници.
15.04.2021 19:32
Покажи всички
Българин И СЕГА КАКВО! МАФИЯТА И КОМУНИСТИТЕ ИСКАТ ХАОС И БЕЗРЕДИЦИ И ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И СИ ГО ПОСТИГАТ!
15.04.2021 18:43 / Отговор
така е "След мен и потоп" - това е девизът на комуниста Борисов.
15.04.2021 19:42
Цар Плъх Цар Плъх – не влиза в парламента, цар Плъх не говори с медии, цар Плъх живее в джипка, заобиколен от малки плъхчета-клакьори, които не допускат да му се задават въпроси извън неговия балон – свързан основно с некачествен асфалт, некачествени пътища, мантинели, пънове и краварници... Цар Плъх заплашва от дупката си без да излиза на светло, цар Плъх не води предизборни дебати, цар Плъх е толкова уплашен, че дори не може да подаде оставката си лично. Цар Плъх, когато е изкаран от сенчестата си дупка на чекмеджета с евро и на криминалните си зависимости, вече не е цар, а само плъх, който се крие зад гърба на малките си плъхчета. Логичният завършек на управлението на цар Плъх е неговото позорно бягство от държавността и отговорността на държавник. Цар Плъх пръв напусна потъващия си кораб и се оттегли в „отпуск“, заплювайки институцията на Народното събрание. Цар плъх, не е вече цар, дори не е и жив плъх.
15.04.2021 19:44
ОБЩА СТАЧКА... НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ..... .
СРЕЩУ НОВИТЕ ЧЕРВЕНИ МАРОДЕРИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.....
МАРОДЕРИТЕ ОКОЛО ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАТ МАСОВ ГЕНОЦИД НАД 850 000 БЪЛГАРОФИЛИ....
15.04.2021 19:47
цитат Борисов едновременно взима отпуск точно преди да бъде изслушан от новото Народно събрание, отказва да бъде кандидатът на собствената си партия за следващия мандат и... разпуска националния щаб за борба с ковид-19, който сам беше създал. Този човек е не само престъпник, а и невероятен страхливец. Удивително е, че още не е побягнал от страната с чанта кюлчета. На всяка цена трябва да се озове пред съда, а след това - и в затвора. Специално разпускането на щаба изглежда като опит за саботиране работата на следващото правителство (каквото и да е то) по отношение на пандемията. Страшна проява на безотговорност, предвид досегашния пълен провал на кабинета в оставка да направи каквото и да е против болестта и огромния брой заразени и вече починали. Борисов е на първо място убиец.
15.04.2021 19:50
цирк БанкЯски В оставка , в отпуск и НОЩ си прибра ...(защо го ядосвате ,той е най-подготвен ), хахаха!
15.04.2021 19:51
Покажи всички
поклон пред високия професионализъм на тези български лекари! Поклон и пред тяхната лоялност към премиера Борисов , който им гласува доверие ! Те не са си оставили "каруцата в калта " ! Просто отстъпват място на едни други "професионалисти " - Чорбанов , Мангъров , Тошко на СлавитУ , д-р Антония Първанова , високите професионалисти от АЛТЕРНАТИВАТА / те си знаят / и от тук КОЙ ОТ КЪДЕ Е ! Няма да има "ластици " , късаме с "непрофесионализма " на едни "доморасли " експерти / според Гнома / и си избираме нова антипандемична политика - от нема такъв вирус до има едно вирусче "шипченско " , има едно "грипче " , не се менажира добре пандемията ! ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДИМ , а ние , които ще гледаме сеир сме имунизирани и срещу "короната " и срещу НЕОКОМУНИЗЪМ !
15.04.2021 18:58 / Отговор
ГЕРБКП Връх на злоба, човеконенавист и подлост е в първия ден на новия парламента правителството да закрива Националния Оперативен Щаб, като че ли пандемията е въпрос на партийна целесъобразност. Много приказки се изприказваха за това че това са най-добрите професионалисти, едва ли не спасители на нацията. Оказаха се - обслужващ Борисов персонал.
Другарю Борисов, много сте жалък, а от днес сте и криещ се от отговорност криминално проявено лице.
15.04.2021 19:22
Споко, троле! Червената опозиция отдавна си е създала алтернативен щаб, начело с проф. Костов, Мангъров, Аргирова, Чорбанов, Симидчиев! Те напират за изява!
15.04.2021 19:28
До Другаря ГЕРБКП (Тартаковер) Моля?! Я пак?! Ама ти сериозно ли?! Наистина ли забрави каква помия изливахте по Щаба и лично по Ген Мутафчийски?! Е, няма такъв късопаметен народ!
15.04.2021 19:28
ГЕРБКП Замлъкни герберски троле, толкова си прост, че не си заслужава да си губя времето с теб. Продажно мекотело.
15.04.2021 19:34
ГЕРБКП Ходи се скрий някъде, както прави твоя страхлив вожд Борисов и за пореден път става за смях или си търси друг работодател.
15.04.2021 19:35
Покажи всички
До Гей-парада Стига смърдя Бе, няма кой да се крие ,че сте се разлаяли! Единствено ,който се е покрил , е Чалгарят!
15.04.2021 19:27 / Отговор
ОБЩА СТАЧКА...... НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ.... .
СРЕЩУ НОВИТЕ ЧЕРВЕНИ МАРОДЕРИ НАХЛУЛИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ....
НАГЛИТЕ ПРОСТАЦИ-РАДЕВ, МАНОЛОВА, НИНОВА, БОЙКИКЕВ, ХАДЖИГЕНОВ, БАБИКЯН, КАПОН,...... ДА ПОДАВАТ ОСТАВИ....
15.04.2021 19:51
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още