Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мнозинството в НС иска да изслуша Борисов заради Плана за възстановяване

Политика

Мнозинството в НС иска да изслуша Борисов заради Плана за възстановяване

Мнозинството в НС иска да изслуша Борисов заради Плана за възстановяване - Tribune.bg
Снимка:

„Има такъв народ“, БСП, ДПС, ДБ и ИСМВ се договориха за създаване на Комисия по ревизията на управлението на кабинета на Бойко Борисов.

Утре Народното събрание ще се събере специално, за да изслуша премиера в оставка за Плана за възстановяване и устойчивост. Пред Tribune.bg новата председателка на НС Ива Митова уточни, че все още не е разговаряла с Борисов за утрешното заседание.

Решението е взето на проведен председателския съвет в Народното събрание и бе потвърдено от председателката на групата на „Изправи се! Мутри вън!“Мая Манолова.

На утрешното заседание депутатите ще обсъдят и първите 3 парламентарни комисии - по правни въпроси, по бюджет и финанси, както и здравна комисия. Ще бъдат избрани и техните членове.

Засега заседанията ще се провеждат в историческата стара сграда на парламента, въпреки че в нея няма монтирана електронна система за гласуване. Друга неприятна изненада за народните представители е, че се очертава да нямат великденска ваканция.

„Обсъдихме въпроса с великденската ваканция. Става дума за два дена след официалните празници и няма нужда парламентът да бъде в почивка", посочи Митева пред медиите. Решението е взето на председателски съвет и ще бъде внесено за гласуване от депутатите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Фончо Комунистът Борисов отдавна е обречен да се крие като страхлива мишка по планините, никога няма да отговаря на въпроси, карикатура на диктатор. Досега беше психично болен премиер, който беше завладял всички медии да отразяват простатията му от джипката, без въпроси , без нищо. Сега страхливецът, вече няма да има трибуна за своята пропаганда и остава просто един луд, с голяма вероятност да отиде в затвора, заради всички престъпление, които извърши по време на режима си.
15.04.2021 15:44 / Отговор
Отговор ГалФончо, Борисов всички от Гей-парада ще го хванете за "шлифера"! Единствената страхлива мишка засега е Дългия Чалгар, който се криеше от всякакви дебати, а и се скри зад някаква карантина, при положение че повече от година лъжеше ,че пандемията е измислена от управляващите за да плащат хората! Иначе обединят ли се чалгари,педали, комунисти, хомосексуалисти и всякакви дебили, най много да ви гледаме сеира ! Борисов също ще ви гледа цирка! Прекалено сте прости и нахални, и не сте на неговото ниво!
15.04.2021 16:21
Фончо Тъпчо, твоя вожд Борисов 21 години се крие от дебати, смешен си да говориш за другите.
15.04.2021 16:28
АБЕ, МУНЧО.... КАКВИ ДЕБАТИ С ДЕБИЛИ...? .
С ДЕБИЛИ СЕ ПРОВЕЖДАТ ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ...... ОЧАКВАНИ СКОРО...... ОТ ЦЕЛИЯ ЗДРАВОМИСЛЕЩ БЪЛГАРСКИ НАРОД......
15.04.2021 16:42
Б Червените кхмери във възход. Народе назначихме този път червените кхмери да ни управляват.Тежко ни на всички.Чевените кхмери и техните утайки ще ни разкажат играта ако не се осъзнаем навреме,дано да е скоро.Иначе майка ни жална.
15.04.2021 15:49 / Отговор
Да, ама не! Само да попитам: На какво основание искат да привикат Борисов в НС??? Н.С. не е прокуратура, МВР или съд, няма Закон, който позволява на депутатите да привикват този, или онзи, утре мая галева да поиска да привикат Вас.... Ясно е, че тя няма диплома на юрист, въпреки дългогодишната лъжа, и не познава Закона, но нали в НС има юристи, те как реагират на това насилие над Закона????
15.04.2021 16:05 / Отговор
Тартаковер Вярно е че е страхлива мишка, както го определя първия коментиращ тук, но този път си мисля че няма да се измъкне. Както написах в друг коментар, той отсвирваше с отвращение предния парламент, смяташе ги за боклуци, при това с право. Защото те наистина бяха боклук, безгласен придатък на хрумванията на този простак, властвал 12 години над стойностни и несравними с неговия морал българи.
Сега няма измъкване. Неговия контингент от прислужници е малък и трудно ще успее да го прикрие и защити. А няма да е чудно дори ако го изостави, защото Борисов вече е никой, а слугите му в парламента са винаги слуги. Сега ще прислужват на друг. Този вече е бита и ненужна тежест. Няма да е изненада, ако и Каскета се активизира.
15.04.2021 16:08 / Отговор
attropo За сведение на лиляво-пембявия трол,подвизаващ се и в лайнявото сайтче на разградското червено приватизаторче - ходи троли другаде!Прочети поне малко как,кой и защо,павиян,това не ти е концерт на славчо учиндолски!
15.04.2021 16:18
Друже Тартаковер , Ако за теб 44 парламент са били боклуци , тези с малки изключения , са си направо ФЪШКИИ от кокошарника на Мика Зайкова .....
15.04.2021 16:21
Ами взел си е отпуска, има си и заместник- Дончев. Това е мафиот от класа.
15.04.2021 18:15
Б Червените кхмери във възход. Народе назначихме този път червените кхмери да ни управляват.Тежко ни на всички.Червените кхмери и техните утайки ще ни разкажат играта ако не се осъзнаем навреме,дано да е скоро.Иначе майка ни жална.
15.04.2021 16:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети