Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. НСО търси охранители и шофьори със завършено поне средно образование

Общество

НСО търси охранители и шофьори със завършено поне средно образование

НСО търси охранители и шофьори със завършено поне средно образование - Tribune.bg
Снимка:
Националната служба за охрана (НСО) търси нови служители. Вакантните длъжности са общо 15 - 10 за охранители и 5 за шофьори. Свободните 10 длъжности за охранители са за кандидати до 32 години със завършено най-малко средно образование. Новопостъпилите служители подлежат на обучение за придобиване на специални умения и формиране на специфични компетентности, свързани с оперативната им работа.
 
Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, физически и психологически пригодни и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „B”. Те трябва да преминават през три етапа на процедурата – изпит за установяване на физическа подготовка, психологическо изследване и заключително интервю. От службата обясняват, че новоназначените служители ще имат възможност да придобият и да развиват комплексни специални умения, които не могат да придобият в друга структура от сектор „Сигурност“. Придобитите професионални умения ще им позволят устойчиво кариерно развитие в рамките на държавната охранителна служба.
 
Кандидатите за шофьори в НСО трябва да са не по-възрастни от 40 години, да имат минимум средно образование, чисто съдебно минало и да са психологически пригодни, а също така да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните 3 години.
 
Кандидатите за водачи на МПС също преминават през три етапа, като първият включва и изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения за изпълнение на длъжността, в т.ч. практически изпит с управление на автомобил от категории „B” и „C” на полигон и в градски условия.
 
Младите охранители могат да кандидатстват до 8 юли, включително, а кандидат-шофьорите - до 13 юли, включително.

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати