Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. От 4 април общините кандидатстват за безплатен интернет

Общество

От 4 април общините кандидатстват за безплатен интернет

Снимка:

Мария Неделчева-Габриел: След успеха на първата покана очаквам с нетърпение същото ниво на активност

„Щастлива съм да обявя, че на 4 април отваряме втората покана за кандидатстване за безплатен интернет на обществени места. Насърчавам всички общини, които не успяха в първия етап, да не пропускат тази втора възможност. Поканата ще бъде отворена в 13:00 ч. в четвъртък до 5 април в 17:00 ч. централноевропейско време. Важно е кандидатстващите да съобразят часовата разлика в своята страна!“, съобщи българският еврокомисар Мария Неделчева-Габриел.

Общините или сдружения от общини ще могат да кандидатстват за 3 400 ваучера, всеки на стойност 15 000 евро. Те могат да използват за създаване на безплатна Wi-Fi мрежа на обществени места, включително градски зали, обществени библиотеки, музеи, паркове и площади.

„След успеха на първата покана очаквам с нетърпение същото ниво на активност и този път предвиждаме дори 600 ваучера повече в сравнение с първата покана. Тогава от над 13 000 кандидатствали общини от цяла Европа, ваучер спечелиха 2 800“, написа еврокомисарят във Фейсбук.

Пълна информация за кандидатстването ще откриете тук.  


Коментари (1)

КУР_ЗА_ГРЕБ и ЧУК МУ-ХА-ХА.... НЕДЕЛЧЕВА..... НАЛИ БЕШЕ ПАУНОВА БЕ КАПУТИ..... Ева Майдел (Паунова) е евродепутат на ГЕРБ . Родена е 1986 г. Тя е бивша манекенка и е кръстница на най-малката дъщеря на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.
Интересното при Ева Паунова, е че тя е дъщеря на Зоя Паунова. Майката е от стар, заклет комунистически род от Дупница. Зоя Паунова е била изпълнителен директор на „Астра Зенека България“. Преди това е била във "Фармахим" и "Фармация" – Дупница (днес част от "Актавис"). Именно въпросната фирма "Актавис" бе забъркана в скандал с производството на амфетамини, които били предназначени за пазара на братя Галеви.
Зоя Паунова бе част от делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година. Според местни хора от Дупница, бащата на Ева Паунова е бил портиер на сградата на БКП-то в града.
01.04.2019 22:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема