Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. ПП, ДБ и НПО-та на протест срещу хартиената бюлетина

Общество

ПП, ДБ и НПО-та на протест срещу хартиената бюлетина

ПП, ДБ, партии и организации организираха протест пред Народното събрание. На обявеното събиране за 18.30 часа се появиха не успя да събере внушителната бройка хора, за която говореше преди Кирил Петков, видя репортер на Tribune.bg.

В протеста участие са заявили: Да, България, Демократична България, Ние идваме на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, Спаси София на Борис Бонев, БОЕЦ , Зелено Движение, Демократи за силни България, които са част от ДБ и Продължаваме Промяната.

Домакините, които са решили да увеличат бройката на участващите партии, всъщност са само три, като две от тях са в коалицията Демократична България на Христо Иванов и Атанас Атанасов. 

Събралите се на площада пред Народното събрание скандираха „Червени боклуци“, а подкрепящите НПО-та разкритикуваха БСП, че са изменили на обещанията си.

От „Правосъдие за всеки“ заявиха в своята реч, че ако се отнемало правото на честен и свободен вот. „Ако ни отнемат правото а нашия избор, това означава, че демокрацията се превръща в олигархия по руски модел и всеки, който работи в тази посока работи в посока на учредяване на олигархична, а не демократична България“, смятат от НПО-то.

Според Мирослав Иванов от ПП мероприятието тази вечер е надпартийно.

Борис Бонев в компанията на Даниел ЛорерБорис Бонев в компанията на Даниел Лорер

 

Подкрепа от пет души имаше и от БургасПодкрепа от пет души имаше и от Бургас

Подкрепа обяви и Васил Божков-Черепа от ДубайПодкрепа обяви и Васил Божков-Черепа от Дубай


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати