Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Президентшата на пазар – черен Мерцедес на платното, поне четири блокирани коли

Общество

Президентшата на пазар – черен Мерцедес на платното, поне четири блокирани коли

Президентшата на пазар – черен Мерцедес на платното, поне четири блокирани коли - Tribune.bg
Снимка:

Жената на Радев отново е в любимия си скъп бутик на NEVENA

Очевидно „първата дама“ Десислава Радева отново се готви за височайша визита. Жената на президента е в любимия си бутик на пъпа на София, където съвсем наскоро нейната охрана влезе в пререкания с КАТ заради каране в насрещното.  

За това сигнализира читател на Tribune.bg.

Човекът е видял как Радева, облечена в сива жилетка, влиза в магазина след 12:30 днес. Била е придружавана от охранител, който влязъл с нея вътре в бутика NEVENA.

Въпреки че човекът не е видял дали черният Мерцедес, с който се води президентшата, спазва правилата за движение, начинът, по който е паркирана колата, е меко казано безобразен. Най-малко четири други автомобила са блокирани, а колата на Радева е по средата на платното.

Tribune.bgTribune.bg

Останалите участници в движението се чудят как да заобиколят огромното черно возило.

И преди сме ви разказвали за ателието на NEVENA, което е едно от любимите места за пазаруване на „първата дама“, откъдето тя се снабдява с официални тоалети.

Оттам са две от най-запомнящите се рокли, с които Радева се появи на международни визити – като розовата рокля букле и бяло-черната рокля от дантела за 12 хил. лева.  

ПрезидентствоПрезидентство

ПрезидентствоПрезидентство


Коментари (6)

Мина Десислава ти си срам за българия, само петниш името на българската жена
12.12.2018 13:56 / Отговор
ХК Ами въпросния снимач , защо не е направил забележка въпреки всичко. Типично по нашенски скрити някъде някой снима и после аре в нета. Иди направи забележка като си такъв еталон за светец.
12.12.2018 16:01 / Отговор
Генерал Петров Мижитурки от храстите, защо не питате НСО защо спира така? Първо. Второ - ако колата е с шофьор в нея и на аварийни, какъв е проблем тези дето са паркирали за цял ден да си тръгнат. Това ли е проблема - че четири коли са препречени? А другите три коли метри по-надолу защо не заснехте - спрели по същия начин, без да са коли с особен режим. Изпълнете най-накрая една поръчка като хората.
12.12.2018 17:21 / Отговор
Колегата на ПЕТРОВ Другарю генерал -отдалече си личи че си много умен,защо ли,ами защото като се пише нещо конкретно, трябва факти а не ако ,защото иначе Акото си ти.Дали има значение блокираните коли кога ще тръгнат,въпроса опира как и къде е спрял този миропомазан от НСО,и прочети какво значи специален режим а не АКО.Да има проблем ,и той е в мисленето на този самозваневц и такива като тебе!!!
13.12.2018 10:14
KOleto Наглост и безочие! И това е лице на България .... Просто пародия и всеки прави каквото иска но само за някой има глоби и закони ... а за тези няма нищо ;)
12.12.2018 20:04 / Отговор
Гражданин На особен режим е като има пуснат светлинен и звуков сигнал. Без тях е като всички други. Нарушаването на правилата от други не е оправдание. Особено за лица от обществен интерес. Отделенен въпрос е защо селската пръчка трябва да се вози на държавна сметка.
13.12.2018 04:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

Валежи и гръмотевици, температурите падат

Валежи и гръмотевици, температурите падат

Обявен е и оранжев код за три области в Южна България, както и жълт код за останалата част от страната – за гръмотевични бури в Северна и Южна България, и за силен вятър в Югозападна и Източна България със скорост около 15-20 м/с

виж още