Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Радев скришно събра службите заради „рисковете пред управлението на страната“

Общество

Радев скришно събра службите заради „рисковете пред управлението на страната“

Снимка:

Президентът отказа да свика КСНС въпреки публикуваната снимка на спящия Бойко Борисов

Тайна среща с участието на президента Румен Радев и службите се е провела на „Дондуков“ 2, разбираме от пресслужабата на президента. Следобед в четвъртък медиите съвсем оскъдно бяха информирани, че:

„Държавният глава Румен Радев проведе днес среща на „Дондуков“ 2 с ръководствата на Държавна агенция „Национална сигурност“, Държавна агенция „Разузнаване“, Служба „Военна информация“, Националната служба за охрана, както и със заместник-главния секретар на МВР.

Състоянието на националната сигурност във вътрешен и международен план и рисковете пред управлението на страната бяха теми на срещата“.

Това кратко откъм обем и съдържание прессъобщение дойде изненадващо, тъй като нямаше обявена информация за готвена подобна среща. Такава не присъства и в календара на Президентството.

Въпреки многократните призиви за свикване на Консултативен съвет за национална сигурност след атаката срещу министър-председателя Бойко Борисов, Радев отказа да събере КСНС.

Срещата със службите идва на фона на разследването за търговия с влияние срещу бизнесмена Пламен Бобоков и чатовете му със секретаря на президента.  


Коментари (2)

Червен злобар Такова нещо никога не сме имали.Дано да го имаме само до края на мандата...
25.06.2020 17:36 / Отговор
Гневна Рискове пред управлението на страната се появяват само когато този човек започне да се меси,където не му е работа.Сън не го хваща от мерак да управлява , но няма пипе за това.Той може да марширува, да кара по устав и някой да му спуска заповеди.
25.06.2020 18:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още