Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манев: Ако Узунов е писал мотивите на Радев за Закона на МВР, губят стойност

Политика

Манев: Ако Узунов е писал мотивите на Радев за Закона на МВР, губят стойност

Манев: Ако Узунов е писал мотивите на Радев за Закона на МВР, губят стойност - Tribune.bg
Снимка:

Ако мотивите към ветото на президента за Закона на МВР са писани от Пламен Узунов, то те губят стойността си. Това каза пред БТВ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

„Забележете – същият този секретар е бил министър на вътрешните работи. Представяте ли си как са назначавани началници, директори на дирекции, на онази служба, за която той е писал мотивите на президента за Закона за МВР?“, коментира Манев.

На въпрос кое има повече тежест – есемесите с подател Prezident- Pl.Uz или последните скандали около властта, включително и твърденията на бизнесмена Васил Божков, че е давал подкупи на управляващите, Манев отговори:

„Това са неща, които са защитна реакция на хора, които трябва да отговарят за онова, за което ги пита държавата. Защото прокуратурата по законите и конституцията на тази страна е държавният обвинител. Тя не е обвинителят на Президентството, на Министерския съвет… Тя е обвинителят на държавата и тя защитава по закон интересите на държавата“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

АСЕН ИЛИЕВ ТИКВАТА И АХМАКА - ПАЛЕЦА И ПОКАЗАЛЕЦА НА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ, ЗАОБИКОЛЕНИ С ЕДНА СЮРИЯ ОЛИГО-ФРЕНИ. ЗРЕЛИЩЕ ЗА ПСЕТАТА :) ТИКВАТА С КАРТОНЧЕ В КГБ, АХМАКА С КАРТОНЧЕ В ГРУ. :) АБЕ ПСЕТА, ЩО СТЕ ЖИВИ?!
26.06.2020 08:51 / Отговор
RATTENFANGER VON SOFIA ПСЕТА, ЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ УСЛУГА И НА ВАС И НА МЕН. ДА ИДЕТЕ, ДА СЕ МЕТНЕТЕ В НЕКОЯ РЕКА, ДА СЕ ИЗДАВИТЕ. БЕЗПОЛЕЗНИ СТЕ, ПО-ТЪПИ СТЕ ОТ ПАПУАСИТЕ, ЖИВОТА ВИ Е БЕЗМИСЛЕН. НИКОГА НЯМА ДА ВИ ЗАОБИЧАМ И ЖИВИ НЯМА ДА ВИ ОСТАВЯ. ДОРИ АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ОСТАНА САМ САМИЧЪК НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА. ТОЛКОВА МНОГО ВИ МРАЗЯ.
26.06.2020 09:13 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ МЕД ДА МИ НОСИТЕ, БИХ ВИ ПОЛЯЛ С БЕНЗИН ДА ИЗГОРИТЕ ЖИВИ. МЛЯКО ДА ДАВАТЕ, БИХ ВИ НАКЪЛЦАЛ СЪС СЕКИРАТА. ТА И ДОКАТО СЪМ ЖИВ МЕД И МЛЯКО ДА НЕ ВИДЯ!
26.06.2020 09:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати