Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Росица Кирова: Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново

Общество

Росица Кирова: Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново

Снимка:

Не мисля, че съм нарушавала устава на „Има такъв народ“, категорична бе Кирова

Слави Трифонов не казал лично на бившата си координаторка във Видин Росица Кирова, че я гони от партията си.

Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че съм отстранена от партия „Има такъв народ“. Това разкри пред БНТ тя.

Припомняме, че Трифонов я отстрани от структурите си, след като тя се качи в джипа на Бойко Борисов, след което пи кафе с премиера при инспекцията му на ремонта на пътя Видин - Ботевград.

„Не мисля, че съм нарушавала устава на партията, категорична бе Кирова. За мен Видин е кауза, това което се случва в региона през последните 30 години е тъжно“, допълни Кирова.

„Бях поканена на инспекцията от Нанков и Борисов като представител на гражданското обединение, което има пряко отношение към ремонта на пътния участък“, обясни тя.

„Ходила съм и съм организирала протести през последните 10 години, но повече от месец не ходя на протести. Смятам, че протестът се изчерпа и не предлага алтернатива. Смятам, че и партията на Трифонов е такава и за да спечели, трябва да подготви своя електорат“, категорична е отстранената координаторка.

„Срещата ми с Борисов беше като настоящ премиер на България, човекът който изпълни своето обещание за региона. Да, седнахме да пием кафе - разговаряхме за тунела под Петрохан, за това, което е необходимо за региона. Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново. Аз съм достоен човек, каза в заключение Росица Кирова.                       


Коментари (1)

Тартаковер Едва ли Сл. Трифонов ще я покани обратно в партията си, през дългите години на екран, видяхме че когато някой напусне "Шоуто", пътищата за обратно са затворени. Напуснаха доста талантливи хора сигурни, че талантът им ще се види навсякъде, но доста от тях после безуспешно търсеха път обратно. Дългият показа че държи на здрава дисциплина и това (според мен) е едно силно качество, за да успее един колектив.
Не знам защо дамата се е качила в джипа, обясненията и оправданията й, ми се струват измислени. Тази нова партия не участва в протестите, освен с един журналист, но по всичко е ясно, че ги подкрепя. При това без да толерира нито една от сегашните парламентарни партии. Това мисля е точен ход и растящия рейтинг го показва.
08.09.2020 17:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още