Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Юношеските национални отбори на България до 17 и 19 години подкрепиха инициативата „Избери живота“ #СприНавреме

Общество

Юношеските национални отбори на България до 17 и 19 години подкрепиха инициативата „Избери живота“ #СприНавреме

Юношеските национални отбори на България до 17 и 19 години подкрепиха инициативата Избери живота #СприНавреме - Tribune.bg

Юношеските национални отбори на България до 17 и до 19 години се включиха в мащабната кампания „Избери живота“. Инициативата е насочена срещу употребата на алкохол и наркотични вещества, както и срещу агресията на пътя.

Отборите на селекционерите Йордан Петков и Ангел Стойков излязоха на терена със специално брандирани фланелки и позираха с банер с призив „Избери живота“.

"Избери живота"

Кампанията, стартирала символично в навечерието на Международния ден на младежта – 12 август, е провокирана от зачестилите инциденти на пътя, много от които с фатален край. Подкрепа за каузата вече заявиха редица спортни величия, а двубоят от Първа професионална лига между Ботев (Враца) и Спартак (Варна) също започна с призив за повече внимание и отговорност при шофиране.

Отборите на Ботев (Враца) и Спартак (Варна) подкрепиха кампанията Избери живота (СНИМКИ)

Кръгла маса Избери живота завърши с обща декларация и призив за национално обединение

Част от футболистите на България U17 и България U19 записаха и индивидуални видеопослания с апел за безопасно поведение на пътя.

Двата приятелски мача България U17 -Словакия U17 и България U19 - Словения U19 бяха излъчвани в Youtube канала на Българския футболен съюз.

 

Големи спортни звезди застанаха зад инициатива Избери живота #СприНавреме

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати