Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Ловеч
  4. Кметът на Ловеч поздрави за празника на Военно формирование 24480

Общини

Кметът на Ловеч поздрави за празника на Военно формирование 24480

Кметът на Ловеч поздрави за празника на Военно формирование 24480 - Tribune.bg

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравителен адрес до майор Дончо Игнатов по повод празника на Военно формирование 24480.

„Поделението в Гуровото, както е известно сред хората Вашето формирование, премина през дълъг път от своето основаване до днес. Това е нелек път на развитие, промени и реорганизации. Днес пред Вас отново стоят трудни и отговорни задачи, които изпълнявате с чест, благодарение на високите си професионални и волеви качества. Поздравявам целия личен състав, който с всеотдайност и енергия поддържа  бойната и мобилизационната готовност“, пише в адреса.

Кметът Корнелия Маринова изразява надежда, че организираният Ден на отворени врати ще позволи на повече граждани да разгледат уникалния музей „Въоръжение и техника“ и изложбата „Бойни припаси“, които се намират на територията на ВФ 24480.

Припомняме, че до края на 2022 г. началник на военно формирование 24480 - Ловеч бе подполковник Теодоси Томанов. След това той сдаде длъжността на майор Дончо Игнатов, заместник-началник на военно формирование 24480.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Ловеч

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети