Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Благоевград
  4. Много рок и топ хитовете на Aerosmith поставиха края на седмото издание на The Brava Balkan Fest

Общини

Много рок и топ хитовете на Aerosmith поставиха края на седмото издание на The Brava Balkan Fest

Фестивалът показа, че рокът е жив

Рок атмосферата на The Brava Balkan Fest в село Дъбрава събра снощи стотици  меломани, които заедно с Eurosmith изпяха парчета от световните класации от 80-те години насам. Eurosmith е първата Aerosmith трибют банда, която е създадена през 1997 година и до ден днешен печели доверието, както на Стивън Тайлър, така и на милион последователи не само в Европа.

Истинската визия на The Brava Balkan Fest бе показана снощи с изцяло рок атмосфера.

На сцената се качиха още изпълнителите от легендарната благоевградска банда Black Rose, които с много талант и изключително силни парчета разчупиха публиката в село Дъбрава. Electric Roxy с тяхното hard rock и glam rock звучене пък забиха на сцената, като не оставиха дори и за минута публиката да скучае.

На рок вечерта присъстваха и Мария Петрова, заместник-кмет по икономика, финанси и европейски проекти и Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“ в Община Благоевград.

Седмото издание на The Brava Balkan Fest отново събра стотици любителите на рок звученето. Фестивалът се превърна в любим за много поколения и дори вече има интерес към следващото издание на едноимения музикален формат. 


Още новини от Благоевград

Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети