Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. 20-30 от „Да, България“ занесоха фалшиво евро на премиера в „Бояна“

Политика

20-30 от „Да, България“ занесоха фалшиво евро на премиера в „Бояна“

Малобройна група протестъри от „Да, България“ продължи серията от медийни акции от различни точки из България. След „Росенец“, Хотел „Берлин“ и центъра на София, тази вечер на ред беше правителствената вила, която в момента се ползва от премиера Бойко Борисов.

Хепънингът е под наслов „Масов следствен експеримент”. От младежката организация на „Да, България!” са донесли и няколко чувала с евровибанкноти, илюстрирани с лика на премиера Бойко Борисов. Банкнотите са от по 500 евро, а протестиращите заявиха, че искат да видят дали могат да ги внесат вътре чрез НСО и да ги сложат на нощното шкафче на премиера.

Точно преди 1 година двама от лидерите на „Да, България” бяха на гости на премиера, но без камери и шумни акции. Снимки от визитата им излязоха в медии, но причината остана неясна.

Днес активисти на формацията са на същия адрес, но за шумна ПР-акция. Как протича тя? Всеки си е взел собствен фотограф и си правят записи и снимки за Фейсбук.

Иво Мирчев и Христо Иванов си правят снимки/Снимка: Фейсбук профила на Борислав СандовИво Мирчев и Христо Иванов си правят снимки/Снимка: Фейсбук профила на Борислав Сандов

Малко след 19 часа и включванията по БТВ и Нова ТВ, протестиращите се разотидоха.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

Политици??? Простотия...
28.07.2020 19:43 / Отговор
Сорсоидна България Сорсоидите от третия пол да ги занесат на Курна и Деса Мерцедеса за нови роклички, а Мая Орешарска за чантички, ако останат и една ракия на Танас Танасов - Иванчева и Божков черпят
28.07.2020 20:27 / Отговор
чичо Том Пинокио просто се чудя как си влязъл под кожата на Бойко и да станеш министър.Като ти гледам простотиите имаш акъл колкото да не си обуеш гащите през главата.Вижте колко сте прозрачни след като цяла България вижда фалшивите банкноти не е трудно да се помисли за тия от чекмеджето.Първо притежателят на тия банкноти трябва да е много глупав и да не подмени парите който вече не се печатат и ще излязат от употреба.Това ,че Бойко ги е взел е подсъдимо,но не е ли подсъдим и Черепухин ,защото ти като уж юрист трябва да знаеш ,че и този който дава е за какамангата.Тежко и горко на бедна България ако такива като тебе някога по случайност влязът във властта.Много си жалък и смешен Носльо.
28.07.2020 22:44 / Отговор
Ха, ха! Половината от трийсетината протестиращи от младежката ДБ - белокоси чичковци, начело с тулупа Лалов.
28.07.2020 23:04 / Отговор
Джедай Тотю А-а-а-а-а, не са, не са фалшиви, същите са като тези от чекмеджето! Що не донесохте и кюлчетата от Киноцентъра, че и два-три пищова от щанда за детски играчки на Хиполенд, кажи, Пинокио? Ей, няма такива нещастници като вас! Ама нищо, на изборите – 0,9%, та даже и субсидията няма да хванете!
29.07.2020 00:00 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети