Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: В думите на Борисов видях мотивация

Политика

Александър Иванов: В думите на Борисов видях мотивация

Александър Иванов: В думите на Борисов видях мотивация - Tribune.bg
Снимка:

БСП излизат с неясна визия и се разграничават от ПЕС

„В думите на премиера аз виждам не толкова укор, колкото една мотивация. Той го каза много правилно. Каза: „Вие трябва да говорите, защото сте от позицията - какво сме направили, а не сте от опозицията, за да се защитавате.“ Нашата защита може да бъде много лесна, като кажем какво сме направили. Опозицията може да говори само деструктивно.“ Така депутатът от ГЕРБ Александър Иванов коментира речта на премиера Бойко Борисов пред актива на партията.

„Премиерът направи много хубава реч. Предстоят важни избори, както за ГЕБР, така и за цяла България. Ние трябва да запазим погледа си към членството в ЕС, да запазим добрите отношения с партньорите си. Единствената партия, която постига тази ориентация, тези резултати, тези фондове и развитие, е ГЕРБ. Важни избори са както местните, така и европейските. Нормално е в началото на годината лидерът да направи това обръщение към партията си“, допълни депутатът, който беше гост в студиото на Bulgaria ON AIR.

Иванов допълни, че пред партията седят европейски въпроси, за които ГЕРБ има ясна позиция и тя винаги е отстоявана. "Имаме ясна управленска програма, вървим по нея и се виждат резултатите“, каза още той.

„БСП излизат с една неясна „Визия за България“. От нея, във вижданията им за предстоящите европейски избори, става ясно, че те се разграничават от своето европейско семейство“, каза Иванов, като визира ПЕС. „Как ще стимулират хората да гласуват за тях“, попита депутатът.

"За мен победа е, ако имаме повече от нашите основни конкуренти. Нашата победа ще се материализира със седем евродепутати", обясни Иванов относно целите на партията за евроизборите. Според него ГЕРБ е доказала, че управлението не е самоцел.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети