Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Най-корумпираните хора говорят за корупция в момента

Политика

Борисов: Най-корумпираните хора говорят за корупция в момента

Борисов: Най-корумпираните хора говорят за корупция в момента - Tribune.bg
Снимка:

„Когато създадохме ГЕРБ – сегашните ни опоненти бяха управляващи и народът искаше да се отърве от тях. В Европа знаеха другите „десни“, които стана ясно, че никакви десни не са, а болшевики. Аз отдих там и казах – истинската дясна партия се казва ГЕРБ – тя ще е вашият партньор – и на Германия, и на ЕС“. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на първата предизборна среща на партията преди изборите тази година.

Два избора ще направим през 2019 г. – един за Европейски парламент, а след това и за местна власт.

Премиерът изрази възмущението си от кампанията срещу постигнатото от правителството от страна на неговите опоненти.

„Своята жлъч, обидите и опита да се забрави миналото, най-корумпираните хора говорят за корупция в момента“, заяви Борисов.

„Избиват ви зъбите с някоя фалшива новина и вие се свивате и не им отговаряте“, обърна се премиерът към структурите.

„Искат да ни съборят от власт, те се борят за власт, ние искаме да направим живота на хората по-добър“, заяви Борисов.

„Защото сме първа политическа сила и нашата подкрепа намалява, износваме се? Ако не си прочистите къщичките по места, това ще избие в суджук или нещо друго. Хората искат справедливост. Не обичат елитарни партии. Да внимаваме дали не сме се превърнали в нещо такова“, предупреди Бойко Борисов.

Той се обърна към заместник председателя на партията и кмет на София Йорданка Фандъкова и припомни колко много е направила партия ГЕРБ.

„Данче, забравиха какво ставаше тука на Богоров от петък до неделя,  защото ние бързо ги направихме магистралите, естествено. Хората и бързо свикнаха с това. Ако не бяхме направили Южната дъга, градът щеше да колабира. В също време, обаче има недоволство. Да, ама то и в Щатите също има. Никога състоянието на САЩ не е било по-добро, а 30 дена вече са без правителство. Немската икономика се къпе в пари - 3000 милиарда евро, а Германия е непрекъснато в тежки сътресения, да не коментираме какви реплики си разменят Франция и Италия. Нещо трябва да променим, а не да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Според него решението е в ежедневната връзка с хората.

„Всяка душа трябва да я чуем и да помогнем. Това и депутатите, което правят, от сърце, без да обявяват. Всеки да се замисли защо ни избраха преди десет години и къде е грешката във всеки един от нас, трябва да си я поправим на мига. Те искат да не правим магистрала „Хемус“, а вие си мълчите като за санирането. Нашите структури защо не излязохте да има кажете – чакайте, избиха се хората, няма инвеститори. Ако е било лесно, Тодор Живков да го е направил! Дано сте ме разбрали. Хората ще ни подкрепят, ако разберат, че сме си взели поуки!“, призова актива на партията Бойко Борисов.

Той благодари на ДПС за подкрепата на решението на правителството да започне разговори със САЩ за нови изтребители и допълни, че от Движението винаги са защитавали евроатлантическата ориентация на страната. Борисов изтъкна, че правителството с Обединени патриоти е единственото полезно за страната в момента. За Борисов част от успешната работа на правителството е и успешното провеждане на българското европредседателство.

„До ден днешен всички от Балканите ни благодарят и благославят. Да ви изпитам за Австрийското председателство, за Румънското, но на фона на всички и „Конрад Аденауер“ да питате, ще ви кажат най-доброто е Българското. Що е тази злоба? От Белият дом до Москва и от Париж до Берлин казват, че е най-доброто“, припомни премиерът и лидер на партия ГЕРБ.

В заключение той призова съпартийците си да обработват веднага всички сигнали и с всеки човек да се разговаря, защото „БСП с тези провалени политици ни доближава“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

К.Анкова Абсолютно е прав Бойко, всички говорят за корупция, а те най много крадят
20.01.2019 13:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети