Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Новаков с жалба до Европейския омбудсман за абсурдни глоби на български шофьори

Политика

Андрей Новаков с жалба до Европейския омбудсман за абсурдни глоби на български шофьори

Снимка:

1200 евро санкция за скъсана седалка в Австрия

„Подавам жалба до Европейския омбудсман за абсурдни санкции, наложени на български шофьори. Превозвачите от Ловеч споделиха за глоби, които са получавали, една от които 1200 евро за скъсана седалка в Австрия.“ Това заяви евродепутатът Андрей Новаков в Угърчин след срещите си с представители на превозваческите фирми от региона, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Андрей Новаков бе в област Ловеч по покана на народния представител Иван Миховски, а в Угърчин по покана на в. „Стандарт“ за инициативата им „10 причини да остана в моя роден град“.

На събитието бяха представени успешни проекти, както и наградени хората, допринесли за успешната им реализация. Новаков връчи отличията на учители от трите училища в общината, като поздрави тях и ръководството на местната администрация за отличната работа.

Да получи наградата си от евродепутата удоволствие имаше и местният предприемач Цветомир Мичевски. Благодарение на него Угърчин се превръща в столица на трюфелите вече три поредни години.

На форума днес местната власт представи 10 свои проекта, всеки от които една сериозна причина младите и образовани хора да останат да живеят и работят в родния си град. Целта на проекта на „Стандарт“ е да покаже как кметове са променили градовете в този мандат – по отношение на градската среда, инфраструктурата, културни обекти, спортни площадки, обновяване на училища и детски градини.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема