Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Райчев: „Магнитски“ е неморален, обвиняват без доказателства

Политика

Андрей Райчев: „Магнитски“ е неморален, обвиняват без доказателства

Андрей Райчев: Магнитски е неморален, обвиняват без доказателства - Tribune.bg
Снимка:

„Законът „Магнитски“ е неморален. Някакъв човек идва и казва – вие сте крадец. Не дава на българското правосъдие някакви доказателства. За един от включените се казва – „той има 5 млн. лева в офшорна сметка“. Щом си толкова сигурен – знаеш сметката. Можеш да я предадеш, но - не.“ Това заяви пред БТВ социологът Андрей Райчев.

„Интересен е разговорът за ползите. Това изплашва до смърт българските политици. Това не е за преди изборите, а за след изборите. Съветите, които се получават в едно посолство, няма да са неутрални. Америка губи от това“, добави той.  

„Не знам защо не се оповестят настоящи деятели на корупцията, а само предишни такива. Владислав Горанов беше освободен като министър на финансите заради съмнения за връзки с Делян Пеевски. По тази линия Владислав Горанов беше санкциониран от Бойко Борисов преди три години. Ако е замесен в корупционни схеми, една партия може да го освободи и да се дистанцира. Който трябва да го разследва – да го разследва“, посочи политологът Стойчо Стойчев.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Андрей Райчев
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети