Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангел Найденов: Нищо от целите на БСП за евровота не бе постигнато, отговорност се носи с оставки

Политика

Ангел Найденов: Нищо от целите на БСП за евровота не бе постигнато, отговорност се носи с оставки

Ангел Найденов: Нищо от целите на БСП за евровота не бе постигнато, отговорност се носи с оставки - Tribune.bg
Снимка:

Нинова и изпълнителното бюро правят опит за оцеляване с прехвърлянето на отговорността за загубата на местните структури

„Целите, които бяха обявени от ръководството на БСП на проведените европейски избори бяха формулирани по следния начин: БСП да бъде първа политическа сила, да бъде припозната като алтернатива на управляващите, да спечели най-голям брой депутати в ЕП и да получи най-голям брой гласове. Нищо от тези цели не беше постигнато, затова ние се изправяме пред въпроса за политическата отговорност“, заяви Ангел Найденов, който е член на Националния съвет на БСП  пред Bulgaria ON AIR.

Той беше категоричен, че отговорността се носи с оставки. Не си спомня и по- неадекватно поведение от това на ръководството на социалистическата партия от деня на изборите до днес.

Найденов определи като тежка политическа грешка излизането на БСП от парламента и добави, че битката между ръководството на партията срещу лидера на ПЕС Сергей Станишев е парадоксално отношение и тази кампания не е дала резултат.

Той  изрази съмнение, че ще се стигне до избор на нов председател на БСП, защото това според правилата може да стане при подадена оставка.

Председателят на партията Корнелия Нинова и изпълнителното бюро правят опит за оцеляване с прехвърлянето на отговорността за загубата на европейските избори на местните структури. Това от своя страна ще доведе до хаос в тях и то само месеци преди местните избори през есента.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Български офицер Червените БКП / БСП - " Рубладжийски " гадове - да пукнат сами ...... ! Ако не искат " Ловните роти " ще си довършат работата .........!!!
05.06.2019 14:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати