Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелкова: Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати – гнусно е

Политика

Ангелкова: Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати – гнусно е

Ангелкова: Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати – гнусно е - Tribune.bg
Снимка:

Ще успеем да устоим на атаките, категорична е министърът на туризма

„Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова ТВ.

„Цялата партия сме зад гърба на премиера. Ще успеем да устоим на атаките. Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения”, каза още тя.

„Никой не говори за успешните неща, направени от ГЕРБ. Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно”, категорична бе Ангелкова.

Тя коментира и напускането на Цветан Цветанов на ГЕРБ. „Това не е мъжко и не го разбирам. Не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска”.

И допълни: „Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати