Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Асим Адемов: Помня празни магазини и фалирали банки. Този, който ни докара до това, е в листата на БСП

Политика

Асим Адемов: Помня празни магазини и фалирали банки. Този, който ни докара до това, е в листата на БСП

Асим Адемов: Помня празни магазини и фалирали банки. Този, който ни докара до това, е в листата на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Да пътуваме свободно навсякъде в Европейския съюз, да учим и работим в Европа, да развиваме инфраструктурата и икономиката на България с европейската солидарност – не можем да се откажем от това. Вече изграденото доверие на европейските институции към страната ни чрез доверието в премиера Бойко Борисов и неговата работа за просперитета и благото на всички хора са доказателството, че Европа е с нас. Затова и победата ни е важна, тя е гаранцията, че ще можем да разчитаме на това и в бъдеще“. Това заяви евродепутатът Асим Адемов на среща с млади хора в тетевенското село – Глогово.

Европейската солидарност при реализирането на различни проекти е важна за всяка местна власт. Вие, младите, не помните онези години с празните магазини, с фалиралите банки, с изолацията на България, а сега този, който ни доведе до това - е в листата на БСП“, поясни Адемов.

Езикът на омразата, който наложиха нашите опоненти и особено водачът на листата им, който е разследван за пране на пари в особено големи размери, това не е моделът на ГЕРБ. Напротив – ние сме позитивни и целеустремени към най-важното – победа на здравия разум и градивната сила“, заяви още той.

Адемов говори още за фалшивите новини. „Само лъжи, лъжи, лъжи – това чуваме от нашите опоненти“, подчерта още Асим Адемов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати