Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Мангъров: Мнението на Георги Първанов е комплимент за мен

Политика

Атанас Мангъров: Мнението на Георги Първанов е комплимент за мен

Атанас Мангъров: Мнението на Георги Първанов е комплимент за мен - Tribune.bg
Снимка:

Не съм в АБВ, аз съм с тях, уточни той

„Явно в АБВ се развиват същите процеси - като в цялото общество. Има хора, които са за мерките и се страхуват, и хора, които виждат цялото безумие на мерките и сриването на икономиката и психиката на хората“. Това каза пред БНР доц. Атанас Мангъров, чието влючване в кандидатдепутатските листи на АБВ предизвика спор между настоящия председател на партията Румен Петков и нейния създател и пръв лидер - Георги Първанов.

„Мнението на президента Първанов си е негово и аз го приемам като комплимент. Бих бил неприятно изненадан, ако той имаше положително мнение към моята кандидатура“, заяви началникът на Covid клиниката в Инфекциозна болница.

Той уточни, че не е в партия АБВ, а е с тях.

„Това, което правя, го правя по неволя, защото виждате, че цяла година съм самотен малък човек. Кучето си лае, а керванът си върви“.

Доц. Мангъров коментира пандемията и мерките срещу коронавируса, като отново подчерта, че Covid-19 не е особено опасно инфекциозно заболяване. „Тя не е особено опасна инфекция, а се действа като при особено опасна“. Той  беше категоричен, че това, което го движи напред е, че един медицински проблем се използва за съвсем други цели и се запита:

„Коя е тази сила, която се опитва да наложи тази нова нормалност. Не искам да живея в нова нормалност, искам животът да се върне такъв, какъвто е. ... Новото е, че се затварят хора, които не са болни“.

Според него резултатите от борбата с вируса в България са по-добри, отколкото в други европейски държави, защото при нас мерките са били нормални, а не много строги.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Докога ще трябва да слушаме психопата, който като го плюеш вика, че дъжд го вали.
02.02.2021 19:23 / Отговор
Профайлърчето от Бусманци Кой е Мангърча всъщност? Обичащ да му мирише на джоб измекяр. Нереализирал се канадски тираджия, смахнат комплексар и търгаш с бързи тестове. Доцент-лапач на пари по проекти от ЕС. Кой иска да му е пациент на тоя лешпер?
03.02.2021 04:21 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети