Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бабикян за ИТН: Не могат да се държат като нацупени моми

Политика

Бабикян за ИТН: Не могат да се държат като нацупени моми

Бабикян за ИТН: Не могат да се държат като нацупени моми - Tribune.bg
Снимка:

„Още един кръг консултации са по-добре от партийното мълчание. Всяка стъпка може да се окаже полезна. Това заяви пред БНТ депутатът ИБНИ Арман Бабикян по повод усилията да се създаде редовно правителство.  

"С ИТН имахме съвпадение по политики, но след това се „спусна“ един кабинет. Когато нямаш мнозинство не се прави правителство", каза още той.

"Никой не мисли, че когато предлагаш министър това е отговорност. Не може да сме безкритични и да приемем който и да ни се предложи", допълни Бабикян по повод действията на "Има такъв народ".  

"Изборите не са са инструментът, който ще ни реши проблема. Трябва дипломация в партиите, за да се стигне до споразумение. Няма да има пари за "Ремдесивир", за пенсионерите по 50 лв. допълнително, за лекарите - тогава никой няма да го интересува кой какво и на кого е казал", категоричен бе представителят на ИБНИ.

Не могат да се държат като нацупени моми, Иванчо кога се клел в теб? Ако се бяхме клели, нямаше да се явим отделно на избори. Дори когато продаваш кола слагаш 500 лв. отгоре, за да отстъпиш по време на преговори, обърна се той към ИТН.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети