Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бареков: Йончева има имоти за милиони и се държи като олигарх

Политика

Бареков: Йончева има имоти за милиони и се държи като олигарх

Бареков: Йончева има имоти за милиони и се държи като олигарх - Tribune.bg
Снимка:

Призова я да обясни за 700-те хил. от КТБ

Какви социални послания може да прокламира Елена Йончева, след като има имоти за милиони и се държи като олигарх, попита в интервю пред PIK ТV евродепутатът Николай Бареков. Според него социалистите не правят никаква кампания и само Йончева се опитва да се спаси, обикаляйки страната.

„Йончева обаче събира едва по 4-5 човека, където и да отиде и се вижда, че нямат подкрепа. БСП не прави кампания и това не е случайно. БСП няма симпатизанти вътре партията си и те не подкрепят лидера. Напоследък чувам, че на „Позитано“ 20 от обяд се занимават с употреба на алкохолни напитки, поради липса на други занимания. Самата БСП е пробита партия. Техният основен опонент ГЕРБ има повече симпатизанти в самата партия БСП, отколкото има Корнелия Нинова“, заяви Бареков.

Той е категоричен, че Йончева трябва да обясни къде са отишли спорните 700 хиляди взети от КТБ, след това да покаже и техниката, която е закупила.

„Една техника си има паспорт, на който пише всички данни, дори и часът на производство. Ако тя е взела такава техника да си занесе паспортите, като прокуратурата за два часа може да разбере всичко“, предложи евродепутатът.

Той дори заподозря, че Нинова сигурно чака прокуратурата да щракне белезниците на Йончева.

„Има две страшни неща които се наказват от всички европейски депутати, това са педофилия и корупция или пране на пари. Йончева да не разчита на европейския парламент, защото червените мобифони добре са си направили сметката как ще отрежат главата на Корнелия Нинова, а Йончева ще остане оплетена и изоставена“, предупреди Бареков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ели Така е...
03.05.2019 17:14 / Отговор
АЛО, МИЛИОНЧЕВА СЪМ Др. Милиончева знае защо обикаля. Не зная, колко трябва да си неграмотен, за да вярваш на тези, които участваха в приватизиразацията, във фалита на банките, тези, които забогатяха на ваш гръб, на личност, която най-нагло присвои спестяванията на вложителите в КТБ. Колко още трябва да паднем на дъното, за да осъзнаем, че БКП/БСП водят лична битка. ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА НЕЙНОТО МЯСТО И АВТОРИТЕТ В ЕП! ТАЗИ ПАРТИЯ, КАТЕГОРИЧНО НЕ Е АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!
04.05.2019 06:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети