Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Социолог: Всяка лъжа на Елена Йончева рухва в рамките на часове

Политика

Социолог: Всяка лъжа на Елена Йончева рухва в рамките на часове

Социолог: Всяка лъжа на Елена Йончева рухва в рамките на часове - Tribune.bg
Снимка:

С „Апартаментгейт” били развенчани три мита сред българското общество

„Всяка лъжа, която казва Елена Йончева, рухва в рамките на часове. Абсолютна лъжа е, че има уран във водата в Хасково, абсолютна лъжа е, че  сто милиона се крадели от Община Хасково, че г-жа Елена Йончева няма офшорна компания, абсолютна лъжа е това, което каза за скандала Банов. Извинявайте, единият ден тя излиза и казва: „Аз лично унищожих устройството и записа. На другия ден прави пресконференция и показва телефона, с който е направен този запис“. Това обяви Александър Владимиров от Института по дясна политика пред Нова ТВ.

Според него с „Апартаментгейт” са развенчани три мита сред българското общество.

„Докато не се произнесат институциите и при единия и при другия случаи имаме обвинения от страна на медии. Цялата тема с „Апартаментгейт” постигна това, че срути три много големи мита в обществото. Първият е, че няма свободни медии. Виждаме, че това не е вярно, защото те взеха главите на много политици. Следващият мит е, че на политиците им е разрешено да правят неща, които на другите хора не им е разрешено. Стана точно обратното и сега го виждаме. Третият мит е, че антикорупционният закон е на ГЕРБ. Виждаме, че в момента ГЕРБ най-силно страда от този закон”, обясни Владимиров.

Според социолога и бивш кандидат-кмет на София от БСП проф. Михаил Мирчев обаче скандалът с вилите на семейството на Йончева по морето нямал общо със сходен казус с подалия оставка зам.-министър Александър Манолев.

„Големите са разликите. За Манолев това е в центъра на Сандански, мисля, че дори в парковата зона на града. Пред целия град е ползвано като политическо средище и никога като хотел. Това разбрах от публикациите. Докато при Елена Йончева това си е някакво крайградско място. Манолев отговаря лично за това, но при Йончева е много далечна връзката”, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

рос ВЪРНАХА МУ КНИЖКАТА,ОБЖАЛВА СУМАТА ЗА ГАРАНЦИЯТА!!!!!!ами да му подарим една нова кола,че старата вече не е хубава!
24.04.2019 15:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети