Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Без Манолова, но с възгласи „Победа“ и 27 зрители онлайн – БСП откри кампанията в София

Политика

Без Манолова, но с възгласи „Победа“ и 27 зрители онлайн – БСП откри кампанията в София

Без Манолова, но с възгласи Победа и 27 зрители онлайн – БСП откри кампанията в София - Tribune.bg
Снимка:

Не се заблуждавайте, БСП е основната и стабилна партия, която стои зад нея, успокои Калоян Паргов

Коктейлни маси, шепа хора и тиха музика с екрани, на които се върти листата на БСП. Така протече голямото откриване на кампанията на „столетницата“ София.

Големият отсъстващ от откриването беше кандидатката им за кмет Мая Манолова. Вместо нея призиви за избора ѝ отправи лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов. Той оправда избора на партията да стои зад „граждански“ кандидат, вместо да имат своя номинация.

Не се заблуждавайте. БСП е основната и стабилната партия, която стои зад този кандидат – Мая Манолова. Тя е доказала, че не се страхува за битки. Тя е личност, която показа, че може да обединява граждани с различни политически убеждения. Да скъсаме няколко чифта обувки да стигнем до стотици хиляди столичани, да ги убедим да гласуват“, заяви той пред събралите се, които тихо извикаха „Победа“.

Паргов и Нинова позираха пред камерите с двама младежи с тениски на БСП, сложени там с цел снимки. Младежите обаче поне видимо бяха далеч от необходимите 18-години за участие в партийна дейност.

Кадър/БСТВКадър/БСТВ

Лайфът от откриването на кампанията по БСТВ имаше скромните 27 зрители, но „Победа“ написа енергетикът Еленко Божков, който е отявлен критик на управлението.

За повече сигурност и отстраняване на социалните неравенства в София говори пред камерата на партийната телевизия Георги Свиленски. Бившият съпруг на Десислава Радева незнайно защо застана с безжични слушалки последен писък на модата пред камерата.

Кадър/БСТВКадър/БСТВ


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Коля Баджанак-ниската летва 2 инча къде се слага и той тука?
27.09.2019 19:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати